Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem vagy szeretet? Nem tudom eldönteni mit érzek.
Majdnem másfél éve vagyunk együtt, ezen a héten kezdtem el ezen gondolkodni, hogy szeretem e szerelemből vagy már csak megszoktam , hogy Velem van. Ha nincs fent chaten akkor hiányzik, várom, hogy írjon/hazaérjen, viszont amikor beszélünk eléggé unalmas a beszélgetés, nem nagyon érdekel már mit ír, mondja, hogy telefonálhatnánk, de nincs hozzá kedvem/hangulatom, mert miről beszéljek vele.. Gondolkodtam szakításon, de rájöttem, hogy mihez kezdenék nélküle, már az életem részévé vált (elég nehéz a kapcsolatunk mivel a szülei nagyon vallásosak így pl. egy együtt alvás is nehézkesen jön össze), ha belegondolok, hogy mással lenne , szerintem megőrülnék, hiányzik, de ha belegondolok, hogy itt lenne Velem mit csinálnánk, és rájönnék, hogy unatkoznánk/nem élvezném a társaságát.
Fogalmam sincs mit érzek most, gondolkodom a szakításon, vagy a szüneten, de beleőrülnék ha mással lenne rajtam kívül, félek, hogy megcsal/elhagy, viszont magamban meg azt se tudom mi zajlik le most.
Ha jól értelmezem a kérdés az, hogy szakíts vele és aztán kb 1 hétig rosszul érezd magad vagy ne szakíts vele de cserébe szintén rosszul érzed magad csak máshogy???
Szerintem szakíts vele.
Megszokásból szereted,de magadat még jobban!
Mi a kérdés?
Szakits
Vagy tartsatok szunetet. De az is a szakitas egy lajtosabb valtozata.
Ha szeretned, akkor amikor egyutt vagytok, izgatott lennel, orulnel a tarsasaganak, erdekelne a mondanivaloja, de ha kozbe te unatkozol, nem erdekel, akkor mar ott gond van. Es ezt szerintem te is tudod,mert maskulonben nem irtad volna ki a kerdest. Itt csak megerositest varsz. Szerintem ebben remenykedsz.
Persze ezt neked kell tudnod, h mit akarsz a lanytol. Vele akarsz lenni, meg 5evig? Vele akarod minden gondolatod,bajod megosztani? Mit szeretnel tole? Ot akarod?
Utolsó, őszintén nem tudom, jelenleg úgy érzem, hogy jó LENNE vele ha más lenne a hozzáállása neki is és a szüleinek is, de a szüleit lehetetlen meggyőzni arról, hogy akár itt aludhasson hétvégén, így ez nekem nem már nem nevezhető kapcsolatnak, egy nyaralásra nem tudunk elmenni, mert nem engedik el, igaz most lesz csak 18 éves, de ezeket szívesen megcsinálNÁNK ha lehetne. És tudom, hogy nem lesz változás amíg meg nem kérem a kezét.
Kicsit gyerekes kezdem észre venni, és kicsit szenvedek ebben a kapcsolatban, de úgy vagyok vele hogy jobbat nem tudom találnék-e , nagyon klassz csaj, imádom, de néha már kikészít egyes doglokkal.
Nem akrsz ra varni? Hagyjad. Mert lefekszetek, es ertelmet veszti az a dolog is
Ha meg azt akarod, hogy a feleséged legyen, akkor meg türelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!