Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom eldönteni?
Figyelt kérdés
Volt egy fiú akivel nagyon sokat beszelgettünk én nagyon tetszettem neki de én akkor úgy éreztem hogy nem tudnék vele együtt lenni még egy csókot se tudtam elképzelni. Mondtam is neki h nem érzek többet barátságnál. Ezek után nem beszéltünk annyit de pár hetente azért még dumálunk, de egyre jobban azt érzem h hiányzik és voltak olyan gondolataim is h akár csókolózunk vagy együtt megyünk kézenfogva és most azt nem tudom hogy ez csak az hogy az hiányzik hogy valaki érdeklődjön irántam vagy tényleg Ő. Szerintetek?
Köszönöm előre is a válaszolat
2016. okt. 24. 17:44
1/5 A kérdező kommentje:
Meg lehet azért vagyok ennyire bozonytalan benne mert még nem volt kapcsolatom?
Am én 16/l õ 18/f
2016. okt. 24. 17:56
2/5 anonim válasza:
Olyankor tudja az ember, hogy valaki mennyit is jelentett neki, amikor már elveszítette.
3/5 A kérdező kommentje:
Koszi... Ez sokat segitett
2016. okt. 24. 20:38
4/5 anonim válasza:
Élvezed a társaságát? Jókat tudtok beszélgetni? Várod, hogy mikor fog legközelebb keresni? Ha ezekre igen a válasz akkor elképzelhető, hogy csak kis időre volt szükséged hogy meglásd milyen is ő. A párkeresést nem szabad erőltetni. :) Csak hagyd h sodródj :) es szerintem ha mindegy lett volna az elején hogy mindegy ki csak jöjjön valaki akit érdekelsz, akkor az első pillanatban gondolkodás nélkül lecsaptál volna rá, mikor bevallotta h tetszel neki.
5/5 A kérdező kommentje:
Valoszinuleg igazad van:) koszonom a valaszod sokat segitett tenyleg:) csak nem rogton reagaltam ra. De azota beszeltem vele es a szunetben talalkozni fogunk:)
2016. okt. 26. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!