Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem tudom mit érzek. Szerintet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit érzek. Szerintetek mi lehet? Nem tudom mit tegyek

Figyelt kérdés

Fél éve vagyok együtt a barátommal. Három hónap után mondtunk egymásnak, hogy Szeretlek. Ő szerelmees.

De az a gond, hogy én egyszer azt érzem hogy az vagyok, máskor pedig nem. Ezelött nem volt még barátom. És nem vagyok biztos benne, hogy szerelmes vagyok. Fél eéva alatt 3x "szakítottunk" mind háromszir sírtam. És rosszul éreztem magam. Majd amikor bele gondoltam milyen lenne ha nem lenne velem, ismét sírtam.

Szeretnem szeretni, vagy en is bemagyarazom magamnak.

Fogalmam sincs hogy szerelmes vagyoke

2017. jan. 26. 08:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Velem is volt már ilyen..az lett a vége,hogy szakítottunk a sráccal,mert ő tényleg szerelmes volt belém,én meg csak ilyen "fellángolás" szinten viszonyultam hozzá.Azt tanácsolnám,hogy próbálj meg vele erről beszélni,hogy mit érzel,hogy össze vagy zavarodva és tartsatok egy kis szünetet,amíg rájössz,hogy érdemes e vele folytatnod vagy sem :) Kitartást!
2017. jan. 26. 09:05
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm. Akkor beszélek vele
2017. jan. 26. 09:43
 3/7 anonim válasza:
Hány év3s vagy?Énis ugyanigy vok!
2017. jan. 26. 14:53
 4/7 A kérdező kommentje:
16
2017. jan. 26. 15:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Remelem hogy tudok segíteni. Leírom az én történetemet. A barátommal 2,5 éve vagyunk együtt. O az első (és remelem az utolsó barátom is egyben.) Fel éve (vagy csak 4-5 hónapja) voltunk együtt mikor kezdődött nekem ez az érzés. Szakítás határán mindketten sírva rájöttünk hogy nem szakitunk meg. Hátha jobb lesz. És jobb lett. Közel egy évig tartott ez az érzés, kisebb megszakításokkal. 3x szakítottunk majdnem (2x emiatt. Egyszer én nem voltam biztos, egyszer meg o) nem beszéltünk napokat, és meg akkor sem voltam biztos benne, hogy szeretem-e. És láss csodát. Szeretem. Mert akkor nem

Fájna öt elengedni. Tedd fel magadban a kérdést,hogy fájna e mással lát i. Ha igen akkor itt a válasz. Ne gondolkozz. 2,5 év után jöttem rá h a legrosszabb lett volna otthagyni. Mert szeretjük egymást. Csak ezt akkor meg nem tudtam. Teljes mértékben.

Ne gondolkozz. Csak hagyjátok hogy menjenek a dolgok es meglátod, hogy minden jó lesz. Tegyetek a kapcsolatotokert és nyugi!

2017. jan. 26. 17:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Utolsónak szól. Köszonom. Sokat segitett ez. 😊
2017. jan. 27. 16:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen. :)))
2017. jan. 27. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!