Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mitcsinálhatnék ha nem tudom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitcsinálhatnék ha nem tudom melyikük iránt mit érzek?

Figyelt kérdés

Szóval elég nevetséges ez a helyzet amibe most kerültem.Soha nem hittem,hogy tudnék ilyet tenni vagy így érezni.Van egy barátom akivel párhónapja jöttünk össze és eddig nagyon jól megvoltunk.Csak volt elötte egy fiú akivel soha nem volt semmi,csak régebben nagyon odavoltam érte.Aztán jött a mostani barátom és azt hittem ez teljesen elmúlt az előző fiú iránt,de pár hete véletlenül egyszer összefutottam részegen ezzel a sráccal és leültünk beszélgetni és megcsókolt.Ez felkavart bennem mindent és azóta nem tudok ugyanúgy állni a barátomhoz es fogalmam sincs mitcsináljak.

17l

2016. dec. 31. 12:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Eldobnád a biztost a bizonytalanétrt? Hm?

De egyáltalán szereted-e a barátodat? Gondolkozz el ezen,és ne ámítsd őt ha nem érzel úgy mint ő.

Azt a csókot peig nem kellett volna engedned. Ha igazán szeretnéd a pasidat,meg se tetted volna.

2016. dec. 31. 12:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha igazan szeretned a baratodat nem jott volna kozbe mas. Tokmindegy hogy regen odavoltal e az illetoert vagy sem! Ha szeretned a parod mar nem erdekelne a masik!
2016. dec. 31. 12:43
 3/5 anonim ***** válasza:

1. Ha nem szereted a pasidat, szakíts vele és ne ringasd szegényt ábrándokba!

2. Keresd meg a másik fiút és kérdezd meg tőle, hogy mit akart jelenteni az a csók. Majd a válaszából megtudod, hogy érdemes-e megpróbálni vele. ;)

2016. dec. 31. 12:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Szeretem a barátomat nagyon,csak nem tudom,hogy szerelemből e.Igazából nem nagyon tudom milyen érzés szerelmesnek lenni.Amíg nem jött képbe ez a srác addig kb tökéletes volt minden,csak most nagyon felkavarta ezt az egészet.Volt aki bepróbalkozott mióta járunk a barátommal,de őket mindig egyből vissza is utasítottam.
2016. dec. 31. 12:48
 5/5 anonim ***** válasza:
80%
Van barátod és hagyod hogy más megcsókoljon? Sajnálom a barátodat... De rám írsz privátban? Talán tudok segíteni.
2016. dec. 31. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!