Mitcsinalhatnek?

Figyelt kérdés
Szoval anyummal a neveloapammal es az ocsemmel elek egyutt.apum 12 ev utan vette fel velem a kapcsolatot.azota 2-3 hetente jarok at es egyutt pialunk.marmint ezt olyan 14 eves koromtol.(most 17 vagyok).anyummal most nagyon megromlott a kapcsolatom.azt mondta o leveszi rolam a kezet.a kajam fizeti meg,hogy itthon lakhassak,de oldjak meg mindent egyedul.megprobaltam vele megbeszelni ezt,hogy nem jo igy de ot nagyon nem erdekli.mindezt azert,mert egyszer osszevesztunk es utana hozzam vagta,hogy szerinte valami baj van az agyammal.azon vesztunk ossze,hogy nem adtam oda az ellenorzom,mert irtam magamnak egy tesiigazolast es nem akartam,hogy lassa.es azert lett ez.

2016. okt. 15. 21:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
81%

Piálni jársz apuddal?!

Szép!

Megoldás:sok sok őszinte beszélgetés

2016. okt. 15. 21:09
 2/17 anonim ***** válasza:
81%

Az nem nornalis, h egyutt isztok....

Anyukad biztos azt erzi, h nem bir veled, hisz egy ilyen egyszeru kerest sem teljesitesz neki...

Azzal, h nem adtad oda, még rosszabbat tettel, nem volt ertelme. Probalj meg anyukaddal kibekulni, o nevelt fel es meg mindig o gondoskodik rolad.

2016. okt. 15. 21:11
 3/17 anonim ***** válasza:
81%
De miért nem merted bevallani a tesi igazolást? Félsz anyukádtól?
2016. okt. 15. 21:13
 4/17 anonim ***** válasza:
53%

Mondjuk próbálj meg normálisan viselkedni, tanulni piálás helyett, és ne hazudozz.

Igaza van anyádnak, egy link alkoholista vagy máris, sose lesz munkád, életed végéig más nyakán fogsz élősködni.

Betöltöd a 18-at, és repülsz otthonról. Gondolom, majd apád befogad, és együtt piáltok.

2016. okt. 15. 21:19
 5/17 anonim ***** válasza:
41%
írj egy hamis igazolást anyádnak arról hogy nem vagy f a s z s mutasd fel neki.
2016. okt. 15. 21:40
 6/17 A kérdező kommentje:

Kedves 4-es

Szart se tudsz,szoval nem tudom mit magyarazol.tanulok es iskola mellett dolgozom.magamnak fizetem meg az edzesemet is.nem szeretem alapbol ha koltenek ram,eleg tavol all tolem az eloskodes.ruhakat is magamnak veszek.a telefonomert is en dolgoztam.tudom,hogy nem.jo dolog az alkohol.de szerintem,hogy par hetente egyszer reszeg vagyok az nem tul nagy bun

2016. okt. 15. 21:55
 7/17 anonim ***** válasza:
48%
17 évesen alkoholista vagy, hazudsz, csalsz, agresszív vagy, és csodálkozol, hogy nem bírnak otthon elviselni? Attól, hogy dolgozol, nem leszel normális, ahhoz úgy is kéne viselkedni.
2016. okt. 15. 22:27
 8/17 anonim ***** válasza:
41%

" tudom,hogy nem.jo dolog az alkohol.de szerintem,hogy par hetente egyszer reszeg vagyok az nem tul nagy bun"

Minden alkoholista ezzel védekezik. 17 évesen igenis sok a heti egyszer részegre ivás, sőt felnőtt embernél is sok ez.

2016. okt. 15. 22:36
 9/17 A kérdező kommentje:
Szerintem az az alkoholista aki mindennap iszik.nem az aki 2-3 hetente egyszer.egyaltalan nem vagyok agressziv,csak nem szeretem ha valaki ugy itelkezik,hogy semmit sem tud.
2016. okt. 15. 23:00
 10/17 anonim ***** válasza:
12%

de így kezdik.

én meg a Nobel békedíjra pályázom. és megszerzem akárhány embert is kell megölnöm érte.

2016. okt. 15. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!