Mitcsinalhatnek?

Figyelt kérdés
Szoval anyummal a neveloapammal es az ocsemmel elek egyutt.apum 12 ev utan vette fel velem a kapcsolatot.azota 2-3 hetente jarok at es egyutt pialunk.marmint ezt olyan 14 eves koromtol.(most 17 vagyok).anyummal most nagyon megromlott a kapcsolatom.azt mondta o leveszi rolam a kezet.a kajam fizeti meg,hogy itthon lakhassak,de oldjak meg mindent egyedul.megprobaltam vele megbeszelni ezt,hogy nem jo igy de ot nagyon nem erdekli.mindezt azert,mert egyszer osszevesztunk es utana hozzam vagta,hogy szerinte valami baj van az agyammal.azon vesztunk ossze,hogy nem adtam oda az ellenorzom,mert irtam magamnak egy tesiigazolast es nem akartam,hogy lassa.es azert lett ez.

2016. okt. 15. 21:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
26%

Az alkoholista sem úgy kezdi, hogy minden nap merev részegre issza magát. Úgy kezdik ahogy te.

1. Csak heti egyszer iszom 1 pohárkával, ettől még nem vagyok alkoholista

2. Csak heti egyszer vagyok részeg, ettől még nem vagyok alkoholista

3. Azért mert havonta 4-5 alkalommal részeg vagyok, ettől még nem vagyok alkoholista

4. Nincs gond a napi pár üveg sörrel, ettől még nem vagyok alkoholista

5. Ugyan már! Miért baj ha minden nap spicces vagyok, és jól érzem magam? ettől még nem vagyok alkoholista

6. én nem vaggggyoook alkohooolllissstttaaa nekem te ne szájjajál mertt lfejellek... ( ez is szokásos szöveg egy alkoholistától)

Szóval így megy... Ha így nézzük, igen kezdődő alkoholista vagy..

2016. okt. 15. 23:24
 12/17 anonim ***** válasza:
14%
Egyet kell értenem a kérdezővel... Miért van itt ennyi károgó akinek nincs semmi magánélete és ahelyett, hogy segítene, itt ítélkezik... gusztustalan.. Neked pedig kitartas! Próbálj meg minél többszöröse időt tölteni anyuddal és meglátod helyre fog jönni minden. :)
2016. okt. 16. 00:48
 13/17 anonim ***** válasza:
28%
minél több*
2016. okt. 16. 00:49
 14/17 A kérdező kommentje:
Latom eleg nehezen megy egyes embereknek az olvasas.nem egy hetet irtam hanem 2-3 hetet.nem ugyanaz a ketto.de egyebkent mi lenne ha valaki a kerdesre valaszolna ahelyett,hogy ugy itelkezik,hogy semmmit sem tud?
2016. okt. 16. 11:57
 15/17 anonim ***** válasza:
2-3 hetente találkozol apáddal aki leitat téged, és te még élvezed is. Hamisítottál egy igazolást, vagyis csaltál, Anyáddal olyan hangnemben beszélsz amit anyád nem tolerál érthető okokból, végül is nem apád tart el téged. Mit csinálhatnál? Viselkedhetnél. 17 évesen felfoghatnád, hogy nem attól lesz valaki jó apa, mert 14 éves korod óta alkohollal kínál. Felfoghatnád, hogy anyád sokat dolgozik, főz ,mos rád is, hogy ne büdösen, éhesen menj suliba. Felfoghatnád, hogy te vagy a gyerek, és anyád nem a haverod, hogy úgy beszélj vele mint egy darab ronggyal. Ha ez sem tetszik neked, akkor miért nem fogod meg a kis batyudat, és költözöl apádhoz??? Megteheted azt is.
2016. okt. 16. 13:30
 16/17 anonim ***** válasza:

Istenem, ezzel az erővel 10/9 egyetemista alkoholista.

Miért kell ilyen s*gghülyének lenni itt folyton?

2016. okt. 16. 15:51
 17/17 anonim ***** válasza:
pontosan ennyi az arány az egyetemeken
2016. okt. 16. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!