Most mitcsinálhatnék ebben a hejzetben?
Művészeti liceumba járok és 7es vagyok.Eddig mindig zongorából 10em volt és jártam rengeteg olimpiászra stb.De ebben az évben mintha úgy éreztem volna hogy már nem tettszik a zongora annyira és már nem is gyakoroltam olyan sokat mint régen.4-5 nap múlva vizsga és én nem tudom a darabjaimat.És pl.Ha megbuknék.Mert ha megbukok főszakból akkor kirugnak .És pl átmennék egy másik suliba.Amiben sokkal szigorúbban veszik a tantárgyakat(a m.be a művészeten volt a hangsuly)
És nem tudom most mitcsinááljak.Úgyérzem nem tudok mitcsinálni.És már időm sincs kigyakorolni.SEGITSETEK:((:((
"...siettem de mindegy"
Ez a legvisszataszítóbb kifogás arra, ha valaki nem tud helyes írni. Mibe kerül elfogadni, hogy hibáztál? És nem azért írjuk, mert mi olyan szemetek vagyunk, hanem mert oka van egyes nyelvtani szabályok létezésének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!