Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen ajándékot adnátok egy...

Milyen ajándékot adnátok egy ilyen hejzetben? (leírás) SÚRGŐS

Figyelt kérdés
13 évesek vagyunk és egyik osztálytársamat elviszi anyukája egy másik suliba egy család ügy miatt és már nem találkozhatunk többet!és az osztállyal azt gondoltuk h adjunk neki valami búcsúemléket!csak sajnos nem tudjuk mit!valami ötlet!SŰRGŐS!
2011. jan. 27. 14:07
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

hát, ha neki is hasonló a helyesírása akkor egy helyesírási kézikönyv nagyon szép ajándék lenne.

egyébként valami olyan amiről tudjátok hogy szereti, csak ismeritek valamennyire.

2011. jan. 27. 14:23
 2/2 haggyámán ***** válasza:

Nekem is kellett többször elmenni iskolákból.

Az egyik osztálytól egy emlékkönyvet kaptam, amibe mindenki rajzolt. Még mindig megvan, nagyon örültem neki. Mondjuk 3 évvel fiatalabb voltam, mint ő, de ha lányról van szó, szerintem így is örülne neki.

2011. jan. 27. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!