Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek ebben a hejzetben? :S

Mit tegyek ebben a hejzetben? :S

Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú aki mikor megismertem a havrom volt, azután már inkább a legjobb barátom (sokat voltunk mindig együtt...). Aztán egy nap vmi elkezdődött smároltunk...volt olyan h egyik nap smároltunk meg nyakszívás...másnap már megint mint a haverok úgy vislkedtünk.Volt olyan h hetegig nem smároltunk most már petig ott járunk h szerelmes vagyok belé nem járunk viszont úgy vagyunk együtt mintha járnánk (mások előtt is smárolunk meg teljesen olyanok vagyunk mintha együtt lennénk). Sokan azt mondják h csak kihasznál mivel nem jár velem (de én szeretném ). Felhoztam már neki h ha nem járunk akkor ne legyen semmi...beleegyeztünk mind ketten . de én nem birtam ki és megint együtt lettünk.Már többször megujjazot...imádok vele lennih és ő is velem. Kérdeztem h meddig lesz ez igy azt mondjah mindig h nem tudjah h mi legyen velünk ....Nem akarok sokat várni rá mert azt szeretném ha lenneh egy normális kapcsolatom.De aztán történik vmi mindig ami arra vezet h várjak még pl. azt mondjah h ő nem akar senki mással lennih meg amikkor részeg olyankor elmondjah mindig h sokkal jobban szeret mint egy haverját.Éd félek h megteszek neki olyat amit nem tennék amúgy mert nagyon szeretem l. nem akartam h vki úg ujjazon meg h nem a barátom neki mégis hagytam...viszont az megmondta h vigyázni akr rám ezért nem fekszik le velem de megmondta h eki az lenneh a legjobb...Szerintetek mit tegyek mi lesz velünk ??:S
2010. jún. 28. 21:04
1 2
 1/18 anonim válasza:
Én csak annyit kérdeznék. A szavak végére mi a kurv@ életért kell az a kib@szott H ?
2010. jún. 28. 21:10
 2/18 anonim ***** válasza:
Merth mosth biztosh ezh ah menőh...
2010. jún. 28. 21:11
 3/18 Doriiisss válasza:
100%

Nagyon érett lehetsz egy kapcsolathoz, ha még írni se tudsz magyarul. Egyet-kettőt említsek: "hejzet" és "lennih". Ujjazás helyett nyelvtan órára jártál volna, de mindegy.

A kérdésedre a válasz. Ha így folytatod, akkor továbbra is nagyon ki fog használni. Eddig is kihasznált, de majd lefekszik veled, becsúszik a baba, és ott hagy. Nem egy leány-álom. Nem minden esetben történik meg, de gyakran. Döntsétek el, ha igazán szeretitek egymást, akkor ténylegesen járjatok. Ha pedig, nem tudtok normális kapcsolatot létesíteni, akkor hagyjátok az egészet abba.

2010. jún. 28. 21:16
 4/18 anonim válasza:

hat en nem tudom hogy mit gondoljak, szerelmes e beled, vagy nem, :S

szerintem ne talalkozz vele, 3 vagy 4 napig, ha nagyon odaig lesz erted, es latni akar stb. akkor tuti hogy szerelmes beled, es mond azt neki, hogy ha veled akar lenni, akkor jarjatok mert te szerelmes vagy bele, es ertsen meg teged, ket valasztasa van, vagy jartok, vagy hagyon teged beken, mert igy csak te szemvedsz

2010. jún. 28. 21:16
 5/18 anonim ***** válasza:

Először tanulj meg írni, mert borzasztó ez a 'H'-s stílus!

Amúgy meg hány éves vagy?Csak mert nem értem ezt a hozzáállását, hogy vigyázni akar Rád, ezért nem fekszik le veled....ha védekeztek, bajod nem lehet tőle, vagy ő ezt nem tudja???Ha csak 12-13 éves vagy, akkor meg tényleg ne akarj semmit tőle, bár már az ujjazásig eljutottatok...tényleg jó lenne tudni a korod!

2010. jún. 28. 21:18
 6/18 anonim válasza:
helyzetben..
2010. jún. 28. 21:22
 7/18 anonim ***** válasza:
Szerintem lapozd fel a heLYesírási kézikönyvet és tanulmányozd.
 8/18 anonim ***** válasza:
Tuti, hogy csak meg akar dugnih
 9/18 anonim válasza:
Szerintem a legjobb megoldás ha a helyzetet ly-vel írod.. és kerülnéd a felesleges h betúket -.-
2010. jún. 28. 21:30
 10/18 anonim válasza:
*betűket... boccs-.-
2010. jún. 28. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!