Mit tegyek ebben a hejzetben? :S
Nagyon érett lehetsz egy kapcsolathoz, ha még írni se tudsz magyarul. Egyet-kettőt említsek: "hejzet" és "lennih". Ujjazás helyett nyelvtan órára jártál volna, de mindegy.
A kérdésedre a válasz. Ha így folytatod, akkor továbbra is nagyon ki fog használni. Eddig is kihasznált, de majd lefekszik veled, becsúszik a baba, és ott hagy. Nem egy leány-álom. Nem minden esetben történik meg, de gyakran. Döntsétek el, ha igazán szeretitek egymást, akkor ténylegesen járjatok. Ha pedig, nem tudtok normális kapcsolatot létesíteni, akkor hagyjátok az egészet abba.
hat en nem tudom hogy mit gondoljak, szerelmes e beled, vagy nem, :S
szerintem ne talalkozz vele, 3 vagy 4 napig, ha nagyon odaig lesz erted, es latni akar stb. akkor tuti hogy szerelmes beled, es mond azt neki, hogy ha veled akar lenni, akkor jarjatok mert te szerelmes vagy bele, es ertsen meg teged, ket valasztasa van, vagy jartok, vagy hagyon teged beken, mert igy csak te szemvedsz
Először tanulj meg írni, mert borzasztó ez a 'H'-s stílus!
Amúgy meg hány éves vagy?Csak mert nem értem ezt a hozzáállását, hogy vigyázni akar Rád, ezért nem fekszik le veled....ha védekeztek, bajod nem lehet tőle, vagy ő ezt nem tudja???Ha csak 12-13 éves vagy, akkor meg tényleg ne akarj semmit tőle, bár már az ujjazásig eljutottatok...tényleg jó lenne tudni a korod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!