Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek ebben a hejzetben? :S

Mit tegyek ebben a hejzetben? :S

Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú aki mikor megismertem a havrom volt, azután már inkább a legjobb barátom (sokat voltunk mindig együtt...). Aztán egy nap vmi elkezdődött smároltunk...volt olyan h egyik nap smároltunk meg nyakszívás...másnap már megint mint a haverok úgy vislkedtünk.Volt olyan h hetegig nem smároltunk most már petig ott járunk h szerelmes vagyok belé nem járunk viszont úgy vagyunk együtt mintha járnánk (mások előtt is smárolunk meg teljesen olyanok vagyunk mintha együtt lennénk). Sokan azt mondják h csak kihasznál mivel nem jár velem (de én szeretném ). Felhoztam már neki h ha nem járunk akkor ne legyen semmi...beleegyeztünk mind ketten . de én nem birtam ki és megint együtt lettünk.Már többször megujjazot...imádok vele lennih és ő is velem. Kérdeztem h meddig lesz ez igy azt mondjah mindig h nem tudjah h mi legyen velünk ....Nem akarok sokat várni rá mert azt szeretném ha lenneh egy normális kapcsolatom.De aztán történik vmi mindig ami arra vezet h várjak még pl. azt mondjah h ő nem akar senki mással lennih meg amikkor részeg olyankor elmondjah mindig h sokkal jobban szeret mint egy haverját.Éd félek h megteszek neki olyat amit nem tennék amúgy mert nagyon szeretem l. nem akartam h vki úg ujjazon meg h nem a barátom neki mégis hagytam...viszont az megmondta h vigyázni akr rám ezért nem fekszik le velem de megmondta h eki az lenneh a legjobb...Szerintetek mit tegyek mi lesz velünk ??:S
2010. jún. 28. 21:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Érdekes "barátság" az biztos. Amúgy nem véletlenül mondják, hogy nincs fiú lány barátság. Vannak esetek, mikor a fiú tiszteli a lányt és vannak mikor nem. A te esetedben a 2. eset áll fent. Mégis mit gondoltál szerinted Ő meddig fogja ezt folytatni, ha te nem mondasz nemet?? Amíg nem talál egy másik csajt, vagy meg nem un. Ha te szereted, akkor nyilván nehéz megállni az ilyen helyzeteket, de legalább próbáld meg. Vagy ha nem tudod, akkor ne találkozzatok többet. Mellesleg érdekes lehet suliban hogy ott ölelkeztek meg smároltok, és ha valaki megkérdezi "Jártok?" a válaszod "Nem?"

Szerinted mit gondolnak rólad a többiek?? O

2010. jún. 29. 01:04
 12/18 anonim ***** válasza:
-?
2010. jún. 29. 01:05
 13/18 A kérdező kommentje:

Nos, először is a heLYesírásom ne kritizáljátok :D

számítógépnél nem szoktam nézni, h h írok csak, h minnél hamarabb begépeljem és a H-betűs írás csak megszokásból van (msn-átka)...és jó heLYesíró vagyok

utolsó válaszolóhoz: hát szerintem nem gondolnak jót ezért nem akarok vele így sokáig lenni.

és 15 éves vagyok ő 16

2010. jún. 29. 09:26
 14/18 pokolipocok válasza:

ebben a helyzetben tanulj meg írni!

de sürgősen...

2010. jún. 29. 09:31
 15/18 A kérdező kommentje:
Hidd el, hogy jobban tudok, mint egyesek.:D XD
2010. jún. 29. 13:42
 16/18 A kérdező kommentje:
Még várok válaszokat.:D
2010. jún. 29. 13:43
 17/18 anonim válasza:
csak egy mezei nyelvtarntanárt ajánlanék számodra puszpusz
2010. jún. 29. 22:52
 18/18 anonim válasza:
Feküdj le a sulidban egy nyelvtan tanárral, és minen jó lesz... Az érzéseid és a HELYESÍRÁSOD!!!
2010. jún. 30. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!