Mit tegyek ebben a hejzetben? :S
Érdekes "barátság" az biztos. Amúgy nem véletlenül mondják, hogy nincs fiú lány barátság. Vannak esetek, mikor a fiú tiszteli a lányt és vannak mikor nem. A te esetedben a 2. eset áll fent. Mégis mit gondoltál szerinted Ő meddig fogja ezt folytatni, ha te nem mondasz nemet?? Amíg nem talál egy másik csajt, vagy meg nem un. Ha te szereted, akkor nyilván nehéz megállni az ilyen helyzeteket, de legalább próbáld meg. Vagy ha nem tudod, akkor ne találkozzatok többet. Mellesleg érdekes lehet suliban hogy ott ölelkeztek meg smároltok, és ha valaki megkérdezi "Jártok?" a válaszod "Nem?"
Szerinted mit gondolnak rólad a többiek?? O
Nos, először is a heLYesírásom ne kritizáljátok :D
számítógépnél nem szoktam nézni, h h írok csak, h minnél hamarabb begépeljem és a H-betűs írás csak megszokásból van (msn-átka)...és jó heLYesíró vagyok
utolsó válaszolóhoz: hát szerintem nem gondolnak jót ezért nem akarok vele így sokáig lenni.
és 15 éves vagyok ő 16
ebben a helyzetben tanulj meg írni!
de sürgősen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!