Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzek így és mit kellene tennem?
Másfél éve van barátom, nagyon szeretem. Jól megvagyunk, de mégis úgy érzem, mintha valami hiányozna. Velem egyidős, de mintha az én gondolkodásom érettebb lenne. Alig van olyan téma, amiről tudnánk beszélgetni és ha a jövővel kapcsolatos dolgokat hozom fel, akkor teljesen megrökönyödik és azt mondja, hogy hagyjam az ilyenekkel, mert fogalma sincs, hogy mi lesz majd.
Nos, van egy másik fiú, akivel beszélgetek és már azelőtt is beszélgettünk, mielött a jelenlegi párommal járni kezdtünk. Jól elvagyunk és mivel idősebb nálam, ezért érett a gondolkodása is. Tetszek ennek a fiúnak és azt hiszem kedvelem, de nem hagynám ott miatta a jelenlegi páromat, mert szeretem.
Szerintetek miért érezhetek így?
18/L
Szerintem megérdemled azt hogy az idősebbek legyel
Ne legyél a veled egy idossel megszokásból
Ha a másikkal jobban érzed magad es ugy gondolod hogy jobban passzoltok akkor ne várj vele!
Nem az, hogy a jelenlegi barátommal nem vagyok el. Mert elvagyunk napokig is ugy, hogy 0-24-ben együtt vagyunk. De bizonytalan vagyok a jövőnkkel kapcsolatban. Vagy, hogy ő szeretne bármit is tenni majd a közös jövőnk érdekében.
És szinte már nincs közös témánk. Amikről én beszélek szivesen ő vagy nem tud hozzászólni vagy nem érdekli. Én minden témához hozzá tudok szolni, ami öt érdekli és szoktam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!