Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Gamer lánnyal milyen egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gamer lánnyal milyen egy párkapcsolat? :D

Figyelt kérdés

Nem volt még gamer barátnőm, és érdekel milyen lehet. Fiúk, mik a tapasztalataitok? Mennyi időt játszotok együtt? Külön-külön is szoktatok, vagy amióta együtt vagytok csak egymással játszotok? Mennyi időt töltetek együtt élőben? Felér-e a közös játék egy közös sétával vagy pl. színházazással? Közben ugyanúgy meg tudtok beszélni komoly dolgokat, vagy csak a játékra koncentráltok? Kíváncsi vagyok milyen lehet, köszönöm a válaszokat! :D

18/F

2017. aug. 3. 16:36
 1/5 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem jó ha van közös érdeklődés, már pedig ez elég erős tud lenni ha valóban mindkét fél érdekelt.

Nekem volt afféle gamer barátnőm, habár kapcsolatunk előre haladtával egyre kevesebbet játszott én meg nem. Ironikus, hogy azóta már én sem kockulok.

2017. aug. 3. 16:39
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Egész jó gamer lányként élni az életem XD

15/L

2017. aug. 3. 22:51
 3/5 anonim ***** válasza:

lánytól függ. Vagy full kocka és semmi mást nem csinál, vagy abbahagyja és mindenért rinyál... :D

Ha van itt normális, az jelentkezhet :D

2017. aug. 4. 07:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én gamer lány vagyok. Játszani tudok egyedül, ha lenne gammer párom, vele nem azt csinálnám. Még meg is sértődnék, ha inkább játszana, mint hogy velem legyen. Persze más lenne össze költözés után. Akkor játszanék vele

19/lány/nem kell privát

2017. aug. 7. 09:06
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi csak ritkán játszottunk együtt a barátommal, mert valamiért nem volt kompatibilis a wifink vagy valami más és folyton órákat kellett gürcölni mire sikerült online együtt játszani, ha egyáltalán sikerült. Lant se próbáltunk sokszor, mert messze laktunk egymástól, szóval nem volt kellemes cipelni a laptopot meg azon nem is futott el egy csomó minden. Inkább azt csináltuk, hogy átmentünk a másikhoz és felváltva játszottunk egyesével, közben természetesen beszélgetve meg egyéb dolgokat csinálva...:D Előfordult olyan is, hogy inkább a játékra koncentráltunk, meg olyan is, hogy inkább egymásra. Összességében inkább egymásra. Azért azt fontos hozzátennem, hogy más elfoglaltságaink is voltak, meg nem csak a játszás volt a közös pont. 20/L
2017. aug. 7. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!