Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiúk! A megcsalás milyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! A megcsalás milyen hatással van rátok?

Figyelt kérdés
Adott egy helyes fiú és egy szép lány.A csaj rányomul a pasira, összejönnek. A fiúnak ő az első barátnője. Egy jó 9-10 hónap után a fiú ràjön hogy megcsalták. Szakít a lánnyal. Ezekutan meglehet hogy kicsit óvatosabban fog belekezdeni valamibe, és nem ugrik bele egy kapcsolatban olyan könnyen mint eddig? Fiúk, ha ti szeretettek valakit és az megcsal, akkor ti is óvatosabbak lesztek?

2017. aug. 3. 11:45
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Ha értelmes az illető logikus következtetés.:D De minek kellünk mi ehhez, ha már megválaszoltad?
2017. aug. 3. 12:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán. Új lány, új kapcsolat. Nem szeretem a régi dolgokat belevinni az újakba.

Olyan hatással van rám, hogy az a lány, aki megcsalt, leírta magát örökre. De egy új lánnyal nem leszek ezért pl. távolságtartóbb.

2017. aug. 3. 12:06
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
Én nekem még nem volt barátnőm, szóval szerintem ígyis elég óvatos vagyok, de nálam repülne ha megcsalna vagy drogozna..
2017. aug. 3. 12:25
 4/8 anonim ***** válasza:
A barátomat megkérdeztem jahh igen voltam ilyen hülye de valahogy amin gondolkodok vagy eszembe jut kérdés megkérdem. Azt hozzá teszem hogy neki nem egy bnője volt. Nos a válasz pedig az volt hogy boztos nem jönne össze azzal aki megcsalta. Le is tiltaná.
2017. aug. 3. 12:31
 5/8 anonim ***** válasza:
*biztos
2017. aug. 3. 12:34
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Miert kellett megcsalnod?? Egy ló nem volna elég mi? Szégyeld magad
2017. aug. 3. 12:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyszer történt velem ilyen, ahogy megtudtam szakítottam a lánnyal. Nagyon megviselt. Eleinte kicsit zárkózottabban kezdtem közeledni a következőhöz de hamar feloldódott. Utána mintha meg se történt volna
2017. aug. 3. 14:00
 8/8 I noor Y ***** válasza:
Fogadjunk h te vagy az a lany aki ossze akar jonni a helyes fiuval
2017. aug. 3. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!