Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom nélkülem akar nyaralni, mire veljem?
A párom egész nyáron dolgozik így nem is jutott ideje bárhová is elmennie. Viszont ha otthon van ha megoldható akkor mindig szól h találkozzunk. Volt lehetőség arra hogy jöjjön velem olaszba de kihagyta (anyagi gondok miatt) ha volt rá lehetőség mi elvittuk ot nyaralni. De a napokban felmerült az a gondolat hogy elmegy nyaralni par baratjaval és hívott egy lányt is aki csak a "haverja" viszont o lemondta. A barátommal jól elvagyunk de nekem ez nagyon rosszul esik,hogy mindent máshonnan kell megtudnom,és erre az volt a válasza hogy" ő nélkülem nem nyaralhat?"
Nem értem egyszerűen a reakcióját... A nyáron nem is voltunk együtt sehol és ha menne akkor is nélkülem.. fordított helyzetben pedig próbálom mindig megoldani hogy együtt menjünk bárhová is..
hány évesek vagytok?mióta vagytok együtt?
ez befolyásolhatja...
Ha próbálom neki mondani hogy valami rosszul esik akkor ő támadásnak veszi, hogy mindig ő a hibás és már nem tudom mihez kezdjek ezzel. Kérdeztem ezelőtt többször is hogy elmegyünk e valahová de mindig csak azzal jött hogy nincs ideje
Lehetetlenség rajta kiigazodni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!