Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom nélkülem akar nyaralni, mire veljem?
A párom egész nyáron dolgozik így nem is jutott ideje bárhová is elmennie. Viszont ha otthon van ha megoldható akkor mindig szól h találkozzunk. Volt lehetőség arra hogy jöjjön velem olaszba de kihagyta (anyagi gondok miatt) ha volt rá lehetőség mi elvittuk ot nyaralni. De a napokban felmerült az a gondolat hogy elmegy nyaralni par baratjaval és hívott egy lányt is aki csak a "haverja" viszont o lemondta. A barátommal jól elvagyunk de nekem ez nagyon rosszul esik,hogy mindent máshonnan kell megtudnom,és erre az volt a válasza hogy" ő nélkülem nem nyaralhat?"
Nem értem egyszerűen a reakcióját... A nyáron nem is voltunk együtt sehol és ha menne akkor is nélkülem.. fordított helyzetben pedig próbálom mindig megoldani hogy együtt menjünk bárhová is..
Najó, tini párkapcsolatok téma, tehát fiatal vagy.
Ha az ember szeret valakit, akkor vele akar elmenni nyaralni. Ha mást szeret, akkor mást hív el. Ennyi. Nem kell ezen agyalni, gondolkodni, nincs benne semmi varázslat.
A fiú-lány barátságot meg hagyjuk meg a regényíróknak. Főleg ebben a korban...
Legyen annyi tartás benned, hogy se szó se beszéd kirakod a szűrét. Nem kell semmit magyarázkodni, ez nem az elvárható viselkedés egy kapcsolatban.
(Velem is megjátszották, csak 30 évesen. Hölgyike elment "nyaralni" a "haver"barátjával. Nekem pedig onnantól kezdve nem volt fontos, hogy foglalkozzak vele, szerelem ide vagy oda...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!