Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Volt párom nagyon messze...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt párom nagyon messze lakik. Mennyire gáz vissza menni egy cuccomert?

Figyelt kérdés
Én Pécsen ő Debrecen felé. Én 18/F ő 15/l. Volt egy nyaklancom ami nagyon sokáig csak az enyém volt aztán mikor szerelmes lettem belé akkor oda adtam neki hogy vigyázzon rá. De végül hat lehet poenosan hangzik de Facebookon váltunk el... Letiltottam és nem beszéltem vele már 2 hónapja legalább. És már nem szeretem nem is hiányzik más hiányzik az Mind1 mi de úgy érzem hogy az a nyaklánc tud nekem segíteni. Láttam Facebookon hogy meg hordja és az új barátja nem is tudja hogy az enyém volt. Mennyire gáz feloldani és valóban csak azért elutazni oda hogy elkerjem a nyaklancom? Nem veszekednek vele sőt jó dolgokat kívánnak és örülök hogy szerető párra talált de ő tuti veszekedne.
2017. aug. 1. 23:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg hogy küldje el postán ha ennyire fontos neked. Ha veszekednétek nem ajánlom hogy elutazz.
2017. aug. 2. 00:07
 2/8 anonim ***** válasza:

írj neki h küldjee el !! 19/F

Csak lesz olyan kedves.

Best Pécs :3

Árkád park.. szechenyi :D

2017. aug. 2. 00:20
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is először kérd meg, hogy küldje el postán.

Ha nem akarja, esetleg megemlíthetnéd neki azt, hogy a mostani pasija biztosan nem repdesne, ha véletlenül a tudtára jutna annak, hogy a mostani csaja a volt pasijának a cuccát hordja nap mint nap.

2017. aug. 2. 00:41
 4/8 anonim ***** válasza:
36%
Nagyon az, ajándékot adtál neki, azt meg iszonyat nagy bunkóság visszavenni, szóval gratulálok. Ön egy bunkó.
2017. aug. 2. 01:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem ajándékba adta, de ez le is van írva...
2017. aug. 2. 01:39
 6/8 anonim ***** válasza:

"mikor szerelmes lettem belé akkor oda adtam neki hogy vigyázzon rá"

Akkor ezt hogy értelmezzem másképp? :) Tegye páncélszekrénybe, nehogy az orosz kémszolgálat megszerezze? Vagy magyarázd már el legyél szíves.

2017. aug. 2. 02:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Nálam is van a szekrényben olyan dolog, amit párom itt hagyott nálam, hogy vigyázzak rá, mert itt tuti meglesz, ha kell.

Kocsi pótkulcs, keresztapukájától kapott óra, speckó USB kábel. Nem adta nekem, mégis nálam vannak.

Ez elég magyarázat? Ezek nem egyedi esetek.

2017. aug. 2. 03:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát igen, ezért Is rosszak a fhészbúkos szakítások... A postai visszakérés talán a legjobb, de egy "rendes" elválás esetén nincsenek ilyen gondok, ugye(nem sértegetésből, csak mrgjegyzésként).
2017. aug. 2. 06:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!