Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig késve ír vissza a lány?
Van egy csak akivel beszélgetek mostanába és mindig csak pár perccel később ír vissza,van olyan ritkán,hogy egyből de az tényleg nem gyakori.
Meg néha csak úgy elmegy és xy idő múlva ír vissza,hogy ittvagyok bocsi vagy néha bocsánatot se kér ...
Ezzel most titokzatos akar lenni ?
Inkább csak azt akarja mutatni hogy nehezen megkapható!
Vagy esetleg nem gondolkoztál azon hogy van más dolga is? :D
Van hogy munka melett én se irok vissza szinte senkinek max 1 mondatot vagy 1 szót azt eltünök! Ennyire egyszerü! Ha dolga van akkor lehetsz neki bármennyire fontos :D
De próbáld meg hogy megkérdezed hogy zavar hogy folyton irsz neki,és kiderül!
Nem dolgozik vagy ilyesmi.
Értem énis erre gondoltam köszi.
És nemtudom,hogy mi dolga van minden üzenet mellé :D
Palacsintát csinál vagy franctudja :D de megkérdezed azt max te csinálod a palacsintát :D
(Nem,nemvagyok még részeg)
Hány évesek vagytok, miről beszélgettek? Udvarolsz neki?
Lehet egyszerre több emberrel is beszélget, és nekik is válaszol.
Ha udvarolsz neki, akkor ezért. Azt akarja, hogy "küzdj" érte. ;)
Nem rosszból írom, de én olyanoknak válaszoltam mindig késve, akik nem érdekeltek. Nem akartam bunkó lenni, nem akartam megbántani őket azzal, hogy egy minimális válasszal sem méltatom, de én is csak órák múlva küldtem valami semmitmondó választ, ha nagyon ráértem kucsit gyakrabban. Elvégre beszélgetni lehet, de az érdeklődés egymás iránt nem mindig kölcsönös.
Nem minden esetben kéretés.
Aki érdekelt annak tudtam válaszolni azonnal.
Te se írj. Ne írj egy-két napig. Nézd meg, hogy keres e magától! Ha nem, akkor egyértelmű a helyzet. Ha igen, akkor csak palacsintát süt ja :D
15 évesek vagyunk,lassan 16.
Igen udvarlok neki és ma is írta pl,hogy jó reggelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!