Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért mindig késve ír vissza...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig késve ír vissza a lány?

Figyelt kérdés

Van egy csak akivel beszélgetek mostanába és mindig csak pár perccel később ír vissza,van olyan ritkán,hogy egyből de az tényleg nem gyakori.

Meg néha csak úgy elmegy és xy idő múlva ír vissza,hogy ittvagyok bocsi vagy néha bocsánatot se kér ...

Ezzel most titokzatos akar lenni ?

2017. júl. 30. 15:41
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Kössz,hát elhívnám csak 100 km van köztünk és ők csak 2-3 havonta jönnek fel Pestre de az egyik feljövetelnél majd megkérdezem... Köszi mindenkinek ..
2017. júl. 30. 18:18
 12/19 A kérdező kommentje:

Amúgy ezeket a dolgokat "fontos dolognak" hívja,van olyan,hogy csak egy ablakot csuk be.

És igen szokott mással beszélgetni de most is 2 órája nem írt már vissza úgy,hogy elérhető volt...

Remélem csak nehezen adja magát :L

2017. júl. 30. 18:20
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem vagy túl nyomulós?A bártnőm mesélt egy paliróla,aki udvarolt neki.Mindig szivecskés emojikkal szétbombázott nyálas üzeneteket küldözgetett neki.Olyanokat,hogy:"hercegnő","a világon a leggyönyörűbb lánnyal beszélgetek" stb.Egy ideig eljátszogatott vele,aztán már hányingere lett a sok nyomulós dumától.Egyre kevesebszer írt vissza,míg végül törölte és letíltotta őt.
2017. júl. 30. 19:19
 14/19 A kérdező kommentje:

Nem,pont annyi emoji-t írok mint ő és max kétszer írtam,hogy szép vagy ilyesmi.

Max sokat írok de már többször kérdeztem és nem zavarja.

2017. júl. 30. 19:25
 15/19 anonim ***** válasza:

Volt egy ilyen kérdés is, gondoltam,belinkelem

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tarsasagi-elet__8766..

2017. júl. 30. 19:34
 16/19 anonim ***** válasza:
*15.vagyok,mármint,írtam ahhoz a másikhoz választ.
2017. júl. 30. 19:34
 17/19 anonim válasza:
Lehet hogy csak nem akar tul nyomulos lenni. En is igy vagyok azokkal akik bejonnek. Nem akarom hogy azt higgyek hogy minden pillanatban azt lesem hogy mikor ir mar az adott illeto. De attol meg nagyon is hogy erdekel
2017. júl. 30. 19:45
 18/19 A kérdező kommentje:

Értem,köszi.

Hát ebből nem lett sok önbizalmam de majd akkor holnap megkérdezem.

2017. júl. 30. 19:49
 19/19 anonim válasza:
Megkerdezted? :) Hogy alakul?
2017. aug. 1. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!