Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyaljam vissza magam?
Figyelt kérdés
Több mint 1 hónapja szakítottam barátnőmmel. Az első 1-2 hétben nem viselt meg nagyon a hiánya mostanában viszont nagyon magányos vagyok, barátaim is elmentek nyaralni, egyedül érzem magam és mindennap gondolok rá ,hogy mi lenne ha itt lenne velem mert elkezdtem hiányolni. Annyit kell tudni ,hogy nem váltunk el rossz viszonyban, de azóta láttam pár képet róla ami nem 100% de szerintem kavar valakivel. Több mint fél évig jártunk, és én tényleg szerettem de sok volt már. Szerintetek próbáljam meg visszaszerezni? Most lesz szülinapja szóval jó alkalom lenne. Várom a kommenteket, köszi.2017. júl. 11. 23:40
1/6 anonim válasza:
Felmelegítve csak a töltött káposzta jó. Remélem, világos.
2/6 anonim válasza:
Kérlek hagyd a szegény lányt. Te dobtad és az újrakezdés csak akkor érdemes, ha tényleg ő az igazi számodra, amit nem hinnék. Azért mert unatkozol ne hülyítsd szerintem tudod, hogy nem szereted és emiatt a szülinapját se bolygasd meg... Keress egy neked való lányt és hagy, hogy ő is találjon valakit
3/6 anonim válasza:
Nem. A barátok visszatértnek a nyaralásból amúgy is.
4/6 anonim válasza:
Mindennap látjátok egymást?vagy azóta találkoztatok?vagy egyáltalán nem is beszéltetek?
5/6 anonim válasza:
Attól függ...miért szakítottatok? Hány éves vagy? (vagy ő mennyi) mert ha idősebb vagy és egy vele egy korúval kavar nem nagy az esélye hogy vissza fogad...
6/6 anonim válasza:
Aww... "szex" szócska a keresőbe, várom milyen beteges kérdéseket váraszolhatok ma meg ilyen címszó alatt, erre Heuréka!! Hogyan nyaljam vissza magam... gondolám már valami perverzió vagy fétis, erre mit kapok? Hatalmasat csalódtam :[
Kérdésedre válaszolva hagyd elmenni, ha sok volt hát sok volt, egy idő után ismét az lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!