Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti hogy viselitek a szakítást? Egyből csajoznátok, vagy mennyi idő telik el, miután újra csajoztok?
Figyelt kérdés
1 évnyi járás után.2017. júl. 16. 20:09
1/6 A kérdező kommentje:
22L
2017. júl. 16. 20:09
2/6 anonim válasza:
Ha valakit szeretek nehezen engedem el :/
3/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen volt velem az adott személy Én csak akkor tudnék egy lányt siratni, ha tudom , hogy szeretet. De olyat, aki csak egyfolytában a szemembe hazudott. Meghagynám másoknak. Néhány ember, ahogy jó magam is csak időpazarlás XD De viszont vannak olyanok is akik egy év után komoly utakra mennek, de vannak azok is ezt sose felejtsd el: akik csak úgy játszanak veled. Nekem elég volt a játszadozásokból kb 1 vagy 2 hónap
4/6 Ypszilon1980 válasza:
Nekem kell általában 2-4 hónap,hogy újra tudjak csajozni,mondjuk én rosszul viselem általában a szakítást,volt ez 1 év is.
5/6 anonim válasza:
Mindenki máshogy viseli.
Az exemet nem törte meg, a párom pedig rosszul lett és kórházba került egy hétre, miután az exe szakított vele.
17/L
6/6 anonim válasza:
Nyilván várnék 1 hetet, addigra kipihenem magam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!