Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan csajoztok?
Úgy hogy leírom itt ugyanezt a kérdést + írok olyat is , hogy nektek milyen pasi jön be várva a reményt, hogy egy csaj rámír és összejövök vele... Ja meg néha sajnáltatom magam, hogy nekem sose lessz csajom stb.... Szintén ezzel a céllal :)
Am oda megyek köszönök nekj mosolyogva és beszélgetek vel felhozok egy témát és beszélgetünk inkább kérdezgetek mint, hogy én beszéljek mert akkor vissza kérdez és tudom, hogy valamennyire érdeklődik ő is... Attól függ mennyire kérdez.
vagánynak kell lenni, mert a csajok az szeretik, ha vagány vagy
szóval a bézból sapkát hátracsapom, izompóló, napszemcsi, tetkó, rolex óra, és vagány dumák
Élőben a kedvenc helyem a bevásárlóközponti pénztárnál való sorban állás. Már bent kiszemelem a csajt, aztán a pénztárnál úgy helyezkedem, hogy közvetlenül mögé kerüljek. A kosár tartalma rengeteget elárul róla, és egyúttal nagyon sok témát, kérdést is felvet.
Facebookon nem ismerkedem, de 15 éve rengeteg netes társkereső oldal volt, ott szép sikereket könyvelhettem el. Egyre kellett csak vigyázni; mindig valami meghökkentővel kellett indítani. A csajok ugyanis tucatjával kapják a leveleket. Ha szokványos szöveggel indítasz, akár meg se írd az üzenetet, mert jó eséllyel olvasatlanul kerül kukába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!