Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan ''csajoztok'' ti,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ''csajoztok'' ti, válaszolók?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 17 éves srác vagyok. Soha nem akartam barátnőt, mert úgy voltam vele ''kit érdekelnek'', DE tavaly belekóstoltam a barátnős dologba, vagyis volt egy barátnőm és Őt tényleg megszerettem. Azóta összevesztem vele természetesen, és most, hogy rájöttem milyen jó dolog barátnőt találni szeretném megkérdezni, hogy ti hol szoktatok kutatni.

Nem drogozok, alkohol, cigi, buli. Szóval nem épp egy khmöt keresek aki bulikba jár mindennap meg földig issza magát.

2015. nov. 24. 16:44
 1/3 anonim ***** válasza:
51%
Nekem nem kell csajoznom, odamegyek a csajhoz és egyből azt kérdezi hogy: "Leszophatlak?" :D
2015. nov. 24. 16:46
 2/3 A kérdező kommentje:
na jó:D
2015. nov. 24. 16:56
 3/3 anonim ***** válasza:
52%

Ismerkedj. Ennyi :)

15/F

2015. nov. 24. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!