Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon visszahuzodo fiatal sracok ti hogy csajoztok?
Figyelt kérdés
tarskereso? melyik oldal?2015. nov. 23. 14:34
2/9 anonim válasza:
Szerintem ők pont azok, akik egyáltalán nem csajoznak. Sőt, hónapokig elvannak anélkül, hogy megszólítanának egy lányt.
3/9 anonim válasza:
évekig is elvannak úgy h nem szólitanak meg egy csajt.
4/9 anonim válasza:
Itt próbálkozok, de nem jött még össze.
19f/Bp
Azt a Bp.-t nem véletlen írtam oda... :D
6/9 anonim válasza:
Társkereső (szívküldi.hu). Nekem bevált.
7/9 anonim válasza:
Sehogy.max kiverik meg tvznek és ps eznek ;) tudom mert én is voltam igy
8/9 anonim válasza:
Pl: "A te Sötét Elfed hányas szintű? Megszerezted már a Rag-Han'Dmoor varázsbotot? Tudod a Elyminisy erdő mélyén a temetőben dobja egy 43-as kétfejű fekete sárkány..."
És innen már minden megy a maga útján!
9/9 anonim válasza:
Hát én eléggé visszahúzódó vagyok, de ha akár baráti társaságból, akár máshol, (pl.: munkahelyen) megtetszik egy lány, akkor előbb utóbb össze szedem magam és elhívom valahova randizni, és semmilyen társkereső oldalt nem szoktam használni, de lehet, hogy lassan ideje lenne már. 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!