Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK, ti járnátok ilyen sráccal?
Tudom, naponta 5000 ilyen kérdést tesznek fel...😂
És előre leszögezem nem barátnőt keresek, csupán véleményeket kérek tőletek, lányoktól, megpróbálnátok e velem?!🤔
Na szóval, egy kis ismertető a külsőmről, aztán rátérünk a fontosabb részére is.
Fekete hajam van, ami zöldes barna szemmel párosul. Elég karakteres ,jó kiállású srác vagyok.(ezeket nem én találtam ki, nem a nagyképűség beszél belőlem) Fehér a bőröm, de ami kilátszik a póló, gyata alól az egész szépen lebarnult.😆 (kéz,nyak,láb)
177 cm, 84 kiló vagyok. 15 éves.Van pár kg fölösleg rajtam, de egyáltalán neü vészes, ettől függetlenül egy izmos srác vagyok, amit annak köszönhetek hogy 7 évig rendszeresen sportoltam, versenyeztem, és ebben a sportban, a korosztályomban, egy elég elismert, eredményes sportoló voltam, de 8. osztály közepén abbahagytam.
NA, térjünk a lényegre!😃
ROSSZ tulajdonságaim:
Önfejű,okoskodó,akaratos, hangoskodó, túl sokat beszélő srác, álmodozó ,sokszor érzékeny vagyok, amit tökre nem találnátok ki elsőre, mert a kinézetem nem ezt sugallja..egy erős embernek tűnök, de belül igenis is érzékenyebb vagyok, ami elég sokszor rossz...
JÓ tulajdonságaim, hogy ne csak kiábránduljatok belőlem: humoros vagyok, mindig megnevetettem a társaságom, főleg a lányokat, jó beszélőképességem, komoly is tudok lenni, sok hülyéskedés ellenére, intelligens, kulturált, érett fiúnak érzem magam. Könnyen tudok kezdeményezni embereknél, könnyen ismerkedek, sőt szeretek is ismerkedni, de ha látom, hogy nem működik a dolog,.belátom és nem erőltetek semmit au emberekkel. Viszont más térem meg egy céltudatos ember vagyok, amit eltervezek, azt általában megcsinálom. Sok mindenben benne vagyok, nem vagyok semmi jónak az elrontója, valamennyire bátornak is mondanám magam.
Nagyjából ennyi, sajnálom, ha megint sokat fecsegtem.
Annyit kérnék még tőletek lányok, hogy életkort és választ, véleményt írjatok!
Köszönöm a sok visszajeézést!😏😃🤘
Mintha engem írtál volna le csak lányban. Szóval a leírtak alapján határozottan szimpatikusnak talállak.
15/L
Utolsó előtti- nem fog senki se lepontozni, nem kell szeretni, kedvelni, mindenkinek mások a vágyai, igényei, ezt nem mi szabjuk. Örülök is, hogy valaki elmondja mi az a probléma amiért nem tudná velem együtt élni, mert ezeken tudok akkor változtatni. (ha akarom)
Szóvaaal, köszi mindenkinek a válaszát, ment a zöld kéz mindenkinek!👀😀
Megfogott a személyiséged nagyon. :)) Szimpi vagy.
13 L
Igen,a fekete haj nagyon megfogott,de lehet azért,mert nekem is fekete hajam van:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!