Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » LÁNYOK, ti járnátok ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK, ti járnátok ilyen sráccal?

Figyelt kérdés

Tudom, naponta 5000 ilyen kérdést tesznek fel...😂

És előre leszögezem nem barátnőt keresek, csupán véleményeket kérek tőletek, lányoktól, megpróbálnátok e velem?!🤔

Na szóval, egy kis ismertető a külsőmről, aztán rátérünk a fontosabb részére is.

Fekete hajam van, ami zöldes barna szemmel párosul. Elég karakteres ,jó kiállású srác vagyok.(ezeket nem én találtam ki, nem a nagyképűség beszél belőlem) Fehér a bőröm, de ami kilátszik a póló, gyata alól az egész szépen lebarnult.😆 (kéz,nyak,láb)

177 cm, 84 kiló vagyok. 15 éves.Van pár kg fölösleg rajtam, de egyáltalán neü vészes, ettől függetlenül egy izmos srác vagyok, amit annak köszönhetek hogy 7 évig rendszeresen sportoltam, versenyeztem, és ebben a sportban, a korosztályomban, egy elég elismert, eredményes sportoló voltam, de 8. osztály közepén abbahagytam.

NA, térjünk a lényegre!😃

ROSSZ tulajdonságaim:

Önfejű,okoskodó,akaratos, hangoskodó, túl sokat beszélő srác, álmodozó ,sokszor érzékeny vagyok, amit tökre nem találnátok ki elsőre, mert a kinézetem nem ezt sugallja..egy erős embernek tűnök, de belül igenis is érzékenyebb vagyok, ami elég sokszor rossz...

JÓ tulajdonságaim, hogy ne csak kiábránduljatok belőlem: humoros vagyok, mindig megnevetettem a társaságom, főleg a lányokat, jó beszélőképességem, komoly is tudok lenni, sok hülyéskedés ellenére, intelligens, kulturált, érett fiúnak érzem magam. Könnyen tudok kezdeményezni embereknél, könnyen ismerkedek, sőt szeretek is ismerkedni, de ha látom, hogy nem működik a dolog,.belátom és nem erőltetek semmit au emberekkel. Viszont más térem meg egy céltudatos ember vagyok, amit eltervezek, azt általában megcsinálom. Sok mindenben benne vagyok, nem vagyok semmi jónak az elrontója, valamennyire bátornak is mondanám magam.

Nagyjából ennyi, sajnálom, ha megint sokat fecsegtem.

Annyit kérnék még tőletek lányok, hogy életkort és választ, véleményt írjatok!

Köszönöm a sok visszajeézést!😏😃🤘

2017. júl. 6. 21:29
1 2 3 4
 21/35 anonim válasza:
64%

Bocsi a 20. válasz én voltam csak a macska ráugrott a laptoppomra és elküldte. Na szóval. A leírtak alapján nagyon szimpatikusnak tűnsz. Tetszik, hogy bevallod és elismered a rossz tulajdonságaidat. Az álmodozó és az érzékeny tulajdonságod nem a rossz közé sorolható. Nekem legalábbis nagyon bejön. Van pár hasonló tulajdonságunk, úgyhogy az is bejön. Bár az nagyon hiányzik, hogy nem vagy olyan szerencsétlen mint én. A külsőd se mondható rossznak, de azt is inkább találkozás után tudnám biztosra mondani. Az egykori sportolásod is sokat dob a pontjaidon. Ha pontoznom kéne téged 10/9, azért nem 10 mert senki sem tökéletes. Szívesen megismerkednék veled, ha persze benne vagy.

14/L

2017. aug. 9. 20:50
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

A leírtak alapján nekem is szimpinek tünsz. Jó barát lennél. Külsőd nagyon bejön a fekete haj és zöld szem kombinációval. Ha van kedved írj:D

15/L

2017. aug. 9. 21:07
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
jujj te is jól tolod xd, szép mennyiségű csaj írhatott rád :D( vagy írhattál rá)
2017. aug. 9. 21:33
 24/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, erre nem is számítottam igazság szerint.😂😂 Ennyi jót én még nem hallottam, jót tett az egómnak lányok, szóval nagyon köszi mégegyszer.😁 Még persze jöhetnek a vélemények, és bárkivel beszélgetek ha van kedvetek és persze időnk.
2017. aug. 9. 22:51
 25/35 anonim válasza:
100%
Aranyos!🙂 Sokat számít az, ha valaki érzékeny és nem csak megjatsza magát. 14L
2017. aug. 10. 15:41
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Szimpi vagy! Fekete haj, zöld szem nálam is nyerő külsőre, a belső tulajdonságaid közül pedig csak az okoskodás zavar (azzal ki lehet idegelni, ha túlzásba viszed) a többi teljesen rendben van :) 16/l
2017. aug. 10. 23:24
 27/35 A kérdező kommentje:

-Utolsó

Nem mindig okoskodok, csak néhanapján de akkor nagyon osztom az észt...😂 El is küldenek sokan... De alapjában bírnak, nem tolom 0-24ben

2017. aug. 11. 01:43
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak néha, akkor nincs nagy baj, olyankor meg megértem, ha elküldenek, ne akarj már mindent jobban tudni :D Mivel egyébként rendesnek tűnsz, ez is beleférhet.
2017. aug. 11. 01:50
 29/35 anonim ***** válasza:
47%
Ó. Te. Jó. Ég. Az a fiu, akibe szerelmes vagyok, PONTOSAN így néz ki, és PONTOSAN ezek a belso tulajdonságai! Igaz, fiatalabb nálad, de TE JÓ ÉG!!! 😃😃😃 Ha vele nem jon össze, előre szólok, hogy rádírok ;)😃❤❤❤
2017. aug. 18. 22:29
 30/35 anonim ***** válasza:

Oké, látom itt én vagyok az egyetlen akinek nem jössz be.. :D (lehet lepontozni)

Ennek pedig egészen egyszerű oka van. A rossz tulajdonságaid olyanok amiket én képtelen vagyok kezelni (nyilván nem az álmodozóra és az érzékenyre gondolok). De ez egy picit összetett, ha más kombinációban lennének benned ezek a tulajdonságok, totál el tudnám fogadni..így nem :D Nem tudom mennyire érthető. Ha valaki csak akaratos, vagy csak hangos, azzal tudok mit kezdeni, de a kettő együtt már valahogy megrémiszt. Ezekre valahogy érzékenyebb vagyok mint mások, vagy hisztisebb. 17/l

2017. aug. 18. 22:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!