Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan könnyítsek a lelkemen? Help me please.
Nos, az a problémám, hogy nagyon szeretem a barátom, tényleg nagyon ennyire még senkit nem szerettem bár nekem ő az első, és alig birom ki nélküle. Hétvégente találkozunk egyszer és nekem ez kevés, facebook-on keveset beszélünk, a nap felében fent sincsen. Persze megértem hogy van magánélete van munkahelye is viszont ezzel csak annyi a baj hogy nekem iszonyatosan hiányzik. Néha már a sírás folytogat olyannyira rossz érzésem van, ezt azért nem akarom neki mondani ami szerintem érthető is. Attól is félek hogy elveszítem valami okból kifolyólag ami akármi lehet és amilyen érzékeny vagyok lelkileg nagyon összeomlanék. Aggódok is èrte, és ez igy tényleg nem a legjobb. Foggalmam sincs hogy mit tehetnék hogy ne legyen ilyen szempontból rossz nekem. Valami ötletet esetleg tudnátok?
L
Használd ki azt az időt, amíg együtt vagytok, ne keseregj magadban még akkor is.
Amúgy meg bízzál benne, és el fog múlni minden rossz érzésed, mert ezeket annak a hiánya okozta, ami viszont elég para.
Ne csimpaszkodj rá folyton, hanem neked is legyen életed rajta kívül. Legyenek barátaid, elvégzendő feladataid stb, és már minden meg is lett oldva.
(mért aggódsz egy felnőtt (gondolom, mert dolgozik) férfiért? Azokért azért jó esetben nem kell.)
Nem úgy aggódok érte csak olyan munka és ezért.
Nem akaszkodok rá tehát ő nem tudja hogy én hogy vagyok ezzel nem is volt szándékomban neki elmondani mert tudom hogy van magánélete. Csak nekem kellene lekötni magam amit nem tudok.
Barátaim vannak de nem ott ahol lakok és nekik is egy csomó dolguk van vagyis nem tudok velük találkozni, a másik pedig hogy nagy eséllyel el sem engednének.
Hát én elmondanám neki.
Annyira nem hátrányos mint gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!