Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kivagyok lelkileg, gy könnyítsek az érzésen?
Figyelt kérdés
Nem akarok sokat nyafogni, rövid leszek.
Volt egy fiú, akivel iszonyatosan közel kerültünk egymáshoz, aztán egyik napról a másikra, eltűnt, nem jelentkezett, de azért a legjobb barátját tudta hívni telón, meg neten is fent tudott lenni. Majd bocsánatot kért, én annyira nem díjaztam a helyzetet, 1 hete nem is beszélünk, már más lányoknak bókol, ír a képeihez.
Gáz vagy sem, 20 évesek vagyunk, de nekem ez a srác nagyon érettnek tűnt, és udvariasnak.
ANnyira fáj, hogy ez lett, tudom, még csak 20 vagyok, de sose tudtam kezelni az érzéseim, az átlagnál jóval érzékenyebb vagyok. Ti ilyenkor mit csináltok, hogy könnyebb legyen?
2015. jún. 8. 22:35
1/1 anonim válasza:
Megértelek.Hasonlóképpen vagyok egy jó ideje....sajnos jó tanácsot nem tudok adni,de annyit mondhatok,hogy próbálj büszke maradni és arra gondolj,hogy még időben kiderült,hogy mekkora bunkó,így nem is melléd való.Idővel jobb lesz,ténylegÁt kell vészelni ezt az időszakot és megtanulni,hogy soha ne számíts semmire és ne éld bele magad a dolgokba.Inkább legyél kicsit bizalmatlan,ha te is ennyire érzékeny vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!