Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek hogy jobban bízzak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy jobban bízzak a barátomban? 16/L.

Figyelt kérdés
Lassan 5 hónapja együtt vagyunk. Soha nem adott okot arra, hogy féltékeny legyek, vagy ne bízzak benne. De egyszerűen észre vettem magamon hogy képtelen vagyok megbízni benne. Talán ennek az az oka hogy az eddigi barátaim mindig egy más lány miatt hagytak el engem. Mondjuk, velük nem volt komoly annyira,de mégis fájt, és félek hogy most is ez fog történni. A barátomat pedig kezdi nagyon zavarni az, hogy mindig ha nélkülem megy valahová, ahol lányok is vannak, féltékeny vagyok már és mindenféle dolgokat találok ki, és félek nagyon hogy megcsal. Nagyon sok lány barátja van akikre szintén féltékeny vagyok, és emiatt nem is találkozik vagy beszélget velük már szinte egyáltalán. Szeretnék jobban bízni benne, de nem megy. Mit tegyek? Ő 18 éves.

2017. júl. 4. 11:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Velem is ez a helyzet:/ és én sem tudom mit tegyek, átérzem a helyzeted:(
2017. júl. 4. 11:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem kell ekkora túlzásokba esni a vegen az fog megcsalni akit a legjobban félt az ember.
2017. júl. 4. 11:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Töltsetek több időt együtt kettesben és társaságban is:)
2017. júl. 4. 11:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Tedd fel magadnak a kérdést! Ha fiúkkal beszélgetnél, talalkoznál. Azt jelentené hogy meg akarod csalni a baratod, v. megcsalnád? A válaszod valoszinüleg nem lesz. Akkor bizz meg benne is. Meg nem történt dolgon előre idegeskedni butaság. A megcsalast, elhagyást megelőzi egy két dolog. Ilyen a kiábrándulas, elkedvetlenedés. Az ilyen viselkedéssel pedig pont azt éri el az ember amit nem szeretne. Azt se tudhatjuk hogy ha 5-en átvagtak a 6. nem e marad veled örökre. Ha nem. Akkor nem e a 7..

Az örök bdogsagot senkinek nem igértém oda. A jó dolgokbol nem lehet tanulni. El kell fogadni. Ez egy ilyen dolog. Fajdalommal jár időnként. Aminek meg kell történnie az meg fog történni. Ha idegeskedsz akkor is. Legalabb a jelent ne tedd tönkre!

2017. júl. 4. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!