Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bízzak meg a barátomban végre?
A barátommal körülbelül két éve vagyunk együtt, több, mint egy éve együtt is lakunk külföldön, ahol végeztem a főiskolámat. Már majdnem egy éve, hogy kiderült, megcsalt a kapcsolatunk elején, de többször is lefeküdt azzal a lánnyal. Végül a lányától tudtam meg az igazságot, a történtek után fél évvel, a párom ezt addig mindig tagadta. Amikor kiderült otthagytam, hazajöttem, hogy átgondolják az egészet. A párom múltjára hivatkozva végülis úgy döntöttem, megpróbálok megbocsátani neki. (Két komoly kapcsolata volt előttem, es mindkét barátnője többször is megcsalta őt, és állítása szerint nem mert bennem megbízni a kapcsolatunk elején)
Így egy hónap egyedüllét után visszaköltöztem hozzá külföldre, de azóta sem tudtam 100%osan megbékélni a tényekkel. Ezen kívül utána meg az is kiderült, hogy addig a napig, amíg be nem jelentettem, hogy mindent tudok a megcsalásról, más lányokkal is beszélgetett, flörtölgrtrtt interneten, habár tovább nem fajult a dolog. Csak éppen nem mondta el nekem soha.
Viszont attól a naptól fogva több ilyen jellegű dolog nem merült fel, elvileg minden vonalat megszakított, megadta mindenéhez a jelszavát, bejelentkezve hagyta adatlapjait stb... Hogy bizonyítson.
Csakhogy én ettől kezdve állandóan figyeltem, kinek mit ír, még a régi, kapcsolatunk előtti beszélgetéseit is végig olvastam, amitől minden csak rosszabb lett, és veszekedések alakultak ki.
Most, a fordulópont óta egy év elteltével pedig már kevésbé fáj a dolog, már nem szorul úgy össze a gyomrom, de azért még mindig gondolok rá... És azt is szégyellem, hogy szinte betegesen figyelem barátom minden egyes lépését.
Azt tudni kell, hogy mindketten elég könnyen felkapjuk a vizet, ő talán még jobban, és nagyon szeretjük egymást. Még talán azt is fontos megemlíteni, hogy páromat örökbefogadták 9 éves korában, addig árva házban élt, es nagyon szeretetre éhes.
Kérlek segítsetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!