Hogy bízzak meg a barátomban? Egyáltalán érdemes
megbíznom benne?
Figyelt kérdés
A barátommal hivatalosan 2 hónapja vagyunk együtt, de valahogy nemt udok megbízni benne. A kapcsoaltunk elején folyton azt hangoztatta, hogy ő mennyi csajjal volt és hogy mennyien akarják, hogy járjon velük. Mesélt olyan dolgoakt, hogy az exével elment bulizni és közben két másik csajjal lelépett... Ezért az elején én le is koptattam, végül mégis összekeveredtünk, így vagyunk együtt 2 hónapja..Azt mondja szeret és megváltozott, nem csalna meg..mégis folyton bulizni jár, volt h ahelyett, hogy nálam aludt volna, elment egyedül bulizni..az elején nem igazán érdekelt...úgy fogtam fel, hogy ez csak átmeneti, azonban beleszerettem...Most menni fog haverokkal egy hétre fesztiválozni és úgy érzem meg fog csalni....ő azt mondja bízhatok benne..de amiket korábban emséld (kb fél évvel ezelőtti dolgokat..) valahogy nem tudok bízni benne, pedig eddig minden barátomban megbíztam...Azt hozzáteszem, hogy az elején még a kezemet sem fogta meg az utcán, meg elengedte ha jött egy ismerőse, és állandóan flörtöl stb..ezek engem nagyon idegesítenek..mert ha én csinálom ezt rámszól h ez mi..sőt egyszer mentem el bulizni eddig nélküle és állandóan írogatott....ti mit tennétek helyettem? elengednétek így egy hétre vagy hagyjam a fenébe...úgyis megcsal..?!
Meg most az elejen tedd lapatra, m kesobb nehez lesz es csak a sajat idodet vesztegeted
2016. júl. 6. 16:22
3/8 A kérdező kommentje:
értem :(
2016. júl. 6. 18:56
4/8 anonim válasza:
"mégis folyton bulizni jár, volt h ahelyett, hogy nálam aludt volna, elment egyedül bulizni"
Már akkor megcsalt.
"Mesélt olyan dolgoakt, hogy az exével elment bulizni és közben két másik csajjal lelépett"
Érdekes, állítólag a nők nem szeretik, ha a fiúk ismerkedés közben ilyenekről beszélnek. Vajon akkor is összejöttél volna vele, ha egy rendes visszahúzódó srác lenne? Vagy akkor a képébe röhögtél volna? Megérdemled hogy megcsaljanak. Nem ismerlek, de ha egy ilyennel összejöttél, akkor te sem lehetsz valami rendes lány.
2016. júl. 7. 14:47
5/8 anonim válasza:
"Azt mondja szeret és megváltozott, nem csalna meg"
Atya világ! Ennek a kezdő szövegnek bedőltél? Mindenki ezt mondja :D aki persze utána rögtön megcsal. Szerintem már most van egy másik barátnője csak te nem tudsz róla.
2016. júl. 7. 14:48
6/8 A kérdező kommentje:
mondtam h az elején le is pattintottam , mert nem szeretem az ilyen pasiakt, de utána 3 hónapig próbálkozott és úgy gondotlam, talán túl korán ítéltem meg és adok neki egy esélyt...ettől en mhiszem h rossz emebr lennék
2016. júl. 7. 22:32
7/8 anonim válasza:
Persze, hogy nem bízol benne. Látom nem vagy tapasztalt kapcsolatok terén, ha ennyivel beetetett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!