Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek egy kamasz szerele...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy kamasz szerelem lehet örökre szóló?

Figyelt kérdés

Mármint egy olyan kapcsolat, ami tizenévesen alakult ki (speciel nekem 15) és együtt vesztették el a szüzességüket, együtt léptek a felnőttkorba, és ahosszú évek során nem hagyták el egymást, sok mindenen keresztül mentek, (és mondjuk távkapcsolatban is éltek egy ideig) össze is házasodtak, és végülis egy egész életre egymásnak szentelték az életüket. Létezik ilyen szerintetek manapság?

Van rá esély? Tudom hogy személyfüggő, megvalósítható ha nagyon akarjuk?

Mindketten nemsokára 18 évesek leszünk.

2017. júl. 2. 16:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel az a baj, hogy két ember kell hozzá, én is erre vágytam, aztán 2 év után félrelépett...De nektek kívánom, hogy összejöjjön!
2017. júl. 2. 16:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Az életben az a jó, hogy bármi megtörténhet, és az a sz_r, hogy meg is történik.
2017. júl. 2. 16:49
 3/8 A kérdező kommentje:
Valaki esetleg ismer Ilyet?
2017. júl. 2. 16:57
 4/8 anonim ***** válasza:
En ismerek, mar gyerek is van :)
2017. júl. 2. 17:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Barátnőm szülei ugyanezek :D
2017. júl. 2. 18:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A szuleim is 17 éves koruk óta egyutt voltak, tobb mint húsz éve, és most vannak váló felben. A szuleink , illetve a nagyszuleink generaciojaba lehetett ilyen... De szerintem napjainkban nem igen lehet ilyennel talalkozni. Tudom kozhelyes amit mondok, de el van b*szv* a mi generációnk. Ha jól mukodik valami valami kis feltekenykedes úgy is becsuszik , pl ki lajkolt kit, mit. Meg ilyen szarsagok, és manapsag ennyi is eleg arra hogy tonkremennyenek. Kapcsolatok. De ne add fel!:D lehet ti lesztek az egyik kivetelek
2017. júl. 2. 21:06
 7/8 anonim válasza:
Ez csak rajtatok múlik, és Istenen! Szerintem létezik ilyen. A lényeg hogy ne unjátok meg egymást, ne haladjatok túl gyorsan, mindig legyen valami új! Sok sikert kívánok, én hiszek bennetek! :)
2017. júl. 19. 09:43
 8/8 anonim válasza:
Lassan 5 eve vagyunk egyutt a baratommal, meg mindig nagy a szerelem szerencsere , neha voltak kissebb vitak de mindent meg tudtunk oldani. Parszor a hazassag is szoba jott, mondta hogy majd el szeretne venni , es csak velem tudja elkepzelni a jovojet. (persze nagyon jol estek ezek a szavak de nem szeretnem meg beleelni magam mert barmikor szetmenhetunk.) 19l :)
2017. szept. 11. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!