Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor számít párkapcsolatnak?
Figyelt kérdés
Első csók, X. randi után, mikor bemutatod a családodnak...? Megszokták egyáltalán azt beszélni, hogy "na mi most akkor járunk"? :D2017. febr. 9. 15:48
1/8 anonim válasza:
Tök változó.
Volt már, mikor egy csók után egyértelmű volt.
Volt, mikor már minden volt, de még kellett, hogy kimondjam, hogy legyünk tényleg együtt...
Szitu hozza.
Ha adott az érzés, és úgy csattan a csók, az mégis több, mint ha randiztunk már kétszer, bejössz csók.
2/8 anonim válasza:
ha pl megkérdezi a fiú h "leszel a barátnőm?", de nem mindenki szokta ezt így megbeszélni, ha bemutatod a családnak, akkor már mindenképpen jártok. de mindenki máshonnan számolja ezt
3/8 anonim válasza:
Szerintem ha pl az utcán megfogja a kezed akkor már azt jelenti hogy együtt vagytok. Valahogy így a "világ elé van tárva hogy 2 ember összetartozik" . Jó ez a megfogalmazás kicsit félreérhető de ha szembejönnek veked az utcán és azt látják hogy egymás kezét fogjátok akkor mindenkinek leesik hogy mi van kettejük közt.
4/8 anonim válasza:
Hat nalunk eloszor kézfogás volt utana 2randival az első csók aztán a csokot koveto masodik vagy harmadik alkalommal megkérdeztem hogy mi vegulis egyutt vagyunk-e mert kérte hogy mutassam be a szuleimnek.Azt mondta hogy igen vagyis ha én szeretnem mert o igen es akkor megbeszéltük hogy akkor mától hivatalosan is egyutt vagyunk es ra egy hétre (most szombaton) pedig bemutatom anyának.:D nalunk igy ment szerintem kérdezd meg tole te is,jobb ha tisztázzátok mint az hogy csak esetleg hitegeted magad.(Mellesleg én vagyok a lany es nem volt ciki megkérdezni)
5/8 anonim válasza:
Én nem szeretem ha "ki van mondva."
L
6/8 anonim válasza:
változó, de szerintem akkor mikor kimondjátok hogy szeretlek, és annyi..
utána jön minden magától, és tudni fogjátok hányadán álltok :)
23n
7/8 anonim válasza:
Én mondjuk mindig megkérdem, hogy leszel a barátnőm? :) Ez általában az első csók után jön
20/F
8/8 anonim válasza:
Mi azóta vagyunk együtt mikor megkérdezte h leszek-e a barátnője.
Ha bemutatom itthon akkor nem 1-2 hónapra évre tervezek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!