Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen párkapcsolatnak számít az, hogy még nem láttam élőbe? Mondható ez párkapcsolatnak?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm fél éve már, de neten keresztül ismertem meg és kimondtuk, hogy együtt vagyunk, messze vagyunk egymástól, így nem tudtunk találkozni, de szeretjük egymást egy pár vagyunk2012. nov. 21. 12:43
2/22 anonim válasza:
milyen messze laktok egymástól?
3/22 A kérdező kommentje:
Debrecen Szombathely
2012. nov. 21. 12:50
5/22 anonim válasza:
Ez tisztán virtuális kapcsolat. Messze nem olyan, mint az igazi...
7/22 anonim válasza:
Nem, neked nincs barátnőd. Ez nem párkapcsolat. Két unatkozó gyerek vagytok akik játsszák a neten a párkapcsolatosdit.
Ha nem találkoztatok azt sem tudhatod egyáltalán valóban lány-e. Nem ismered, neten azt hazudik amit akar, akit nem ismersz abba hogy lehetnél szerelmes?
8/22 A kérdező kommentje:
szerintem 35 évesen egy ilyen kapcsolatot tudjuk már igazinak kezelni
2012. nov. 21. 12:52
9/22 A kérdező kommentje:
7 es nem vagyunk gyerekek már és nemi élete élünk kamerán
2012. nov. 21. 12:55
10/22 anonim válasza:
35 éves? lol. kamu vagy. ennyi idősen már nem ennyi esze van az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!