Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít "normális", jó párkapcsolatnak?
Én csak azt látom a környezetemben, hogy pl.
A. eset: a férj eljár otthonról horgászni, kocsmázni az asszony nevelei a 3 gyereket, már alig várja, hogy visszamenjen dolgozni. A férj fel sem hívja egész nap.
B. eset: a nő két gyereket nevel, az apjuk besegít, de nagyon keveset, rendesen dolgozik, de elmegy a haverokkal szinte minden héten, és elmegy egyedül is kikapcsolódni, az asszony soha nem megy sehova
C. eset: nincs még gyerekük, a férj veszekszik ha az asszony kimozdul otthonról, és alig várja, hogy gyerekük legyen, mondván, akkor majd nem tud elmenni az asszony még a családtagjaihoz sem. Mindenben azt nézi, mibe köthet bele, aztán ha összevesznek, mindig az asszony a hibás, holott az ember kezdi a vitát. A nő már minden hobbijáról lemondott, sport, tánc, stb.
Ezek normális kapcsolatok? mert én csak azt látom, hogy a feleségek mosolyogva tűrnek.
nem, ezek nem normális kapcsolatok, de sztem ezt te is tudod. Mondjuk az én környezetemben egy ilyen sincs.
A normális az, ahol egyenlő részben veszik ki a részüket mindenből. Munkából, gyereknevelésből, szórakozásból. És nem hisztizik apróságon egyik fél sem.
És ezen kívül még van számtalan eset, úgyhogy nem sok értelme volt a kérdésednek...
Azt meg talán egyedül is el tudod dönteni, ezek normális kapcsolatok-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!