Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi számít "normális", jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsizsik666 kérdése:

Mi számít "normális", jó párkapcsolatnak?

Figyelt kérdés

Én csak azt látom a környezetemben, hogy pl.

A. eset: a férj eljár otthonról horgászni, kocsmázni az asszony nevelei a 3 gyereket, már alig várja, hogy visszamenjen dolgozni. A férj fel sem hívja egész nap.

B. eset: a nő két gyereket nevel, az apjuk besegít, de nagyon keveset, rendesen dolgozik, de elmegy a haverokkal szinte minden héten, és elmegy egyedül is kikapcsolódni, az asszony soha nem megy sehova

C. eset: nincs még gyerekük, a férj veszekszik ha az asszony kimozdul otthonról, és alig várja, hogy gyerekük legyen, mondván, akkor majd nem tud elmenni az asszony még a családtagjaihoz sem. Mindenben azt nézi, mibe köthet bele, aztán ha összevesznek, mindig az asszony a hibás, holott az ember kezdi a vitát. A nő már minden hobbijáról lemondott, sport, tánc, stb.

Ezek normális kapcsolatok? mert én csak azt látom, hogy a feleségek mosolyogva tűrnek.

2012. júl. 30. 07:28
 1/4 anonim ***** válasza:

nem, ezek nem normális kapcsolatok, de sztem ezt te is tudod. Mondjuk az én környezetemben egy ilyen sincs.

A normális az, ahol egyenlő részben veszik ki a részüket mindenből. Munkából, gyereknevelésből, szórakozásból. És nem hisztizik apróságon egyik fél sem.

2012. júl. 30. 07:55
 2/4 anonim ***** válasza:
nem normálisak. nem tudom hol élsz milyen emberek között hogy ezt látod.... Elég szomorú hogy csak ilyenek vannak körülötted. viszont az jó hogy már most világos számodra hogy ez nem normális és Te majd ne menj bele egy ilyen kapcsolatba.
2012. júl. 30. 08:10
 3/4 anonim ***** válasza:

És ezen kívül még van számtalan eset, úgyhogy nem sok értelme volt a kérdésednek...

Azt meg talán egyedül is el tudod dönteni, ezek normális kapcsolatok-e.

2012. júl. 30. 10:15
 4/4 anonim ***** válasza:
B. nyomoráról nem hallottam, de gondolom, neki is van.
2012. júl. 30. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!