Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fogok így normális nőt találni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogok így normális nőt találni?

Figyelt kérdés

Nem érdekelt soha a divat, van pár divatos cuccom és nem vagyok csöves de amúgy nem lenne rá szükségem. Egy erdő mellett lakunk, vannak állataink (ló, kecske, bárány stb) és sokmindent magunknak csinálunk. Én szeretek dolgozni (állatok, vadászat meg hasonlók) apámnak van egy tanyája és ott szoktam lenni általában. Volt már sok barátnőm de egy idő után mindegyik lelépett és általában az volt a baj, hogy ők más életet akarnak. Mondjuk az is igaz, hogy volt közöttük városi is meg máshogy nevelték őket, nincsenek hozzászokva. Nem tudom, hogy vannak-e még olyan lányok akiknek így is jó és hogy hol kell keresni őket. A környéken inkább csak idősebbek laknak, a fiatalokkal csak haverok vagyunk. Szerintetek így van esélyem a lányoknál?

22/F

2012. júl. 28. 17:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%

Én személy szerint vonzónak tartom az ilyen pasikat :) olyan férfiasak.

Gondolom fizikailag is jól megvagy :)

A mai világban nehezen lehet ilyen embereket találni de nem lehetetlen szóval ne add fel. Aki keres, talál.

2012. júl. 28. 17:14
 2/12 anonim ***** válasza:
57%

Egyértelmű, hogy hasonló érdeklődésű lányt kell találnod, mert egy városi tyúknak ez biztos, hogy nem az ideális életforma. (nekem sem, én is városi tyúk vagyok. :D)

Nézz körül valami cserkészetnél. Oda általában ilyen vadonélő csajszik szeretnek járkálni, akiknek ciki a divatozás, meg a sminkelés.

2012. júl. 28. 17:15
 3/12 anonim ***** válasza:
29%

tudod-e hogy irigyellek,amiért olyan helyen élhetsz?

akit vonzanak a bio dolgok és természetközeli élet,az előbb utóbb úgy is rád talál.

2012. júl. 28. 17:23
 4/12 anonim ***** válasza:
21%
Ameddig ilyen nomád életet élsz, maximum egy ócska nőt fogsz találni! Kezdj el élni minél hamarabb. A büdös állatokat felejtsd el, és állatokat se ölj, mert a csajok szemében egy állatkínzónak fogsz tűnni. Mellesleg az is vagy!
2012. júl. 28. 17:23
 5/12 anonim ***** válasza:
50%

#4-es meg van buggyanva! :D

Mostanában divat lett ez a bioizé, meg a városi kertek, meg a természetközeliség. Az biztos, hogy vérbeli városi lánnyal nem jutsz semmire, hasonló érdeklődésű lány kell neked. Valahol biztos megtalálod a neked való menyecskét. :D

2012. júl. 28. 17:27
 6/12 anonim ***** válasza:
25%

44%-os

Ez nem feltétlenül így van. Van egy hasonló ismerősöm, hasonló körülmények között él és le a kalappal a felesége előtt. Én még olyan jó nőt nem láttam, szinte hibátlan! Már van két gyerekük és boldogan élnek. Szerintem sokkal jobb egy ilyen családban élni.

2012. júl. 28. 17:31
 7/12 anonim ***** válasza:
65%

a 4-es egy vabmarha,ne figyelj rá.ha látott volna csirkefeldolgozót belülről,tuti nem mondaná rád,hogy állatkinzó.

találsz párt,csak hasonló érdeklődésűeket keress,mint te.

2012. júl. 28. 17:32
 8/12 anonim ***** válasza:
14%

Kicsit hosszan írtam, de a lényeg:

"Fogok így normális nőt találni?"

NEM!

2012. júl. 28. 17:32
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy találsz normális nőt. :) De tény, hogy a mai világban ez az életforma nagyon ritka. Ehhez hozzá kell szoknia, aki nem ebben nőtt fel. Neked is türelmesebbnek kéne lenned, és nem várhatod el mondjuk egy városi nőtől, hogy tök természetes dologként kezelje ezt. Amúgy puszilom a barikáidat, imádom őket,a kedvenc állataim, nekem is volt 2.
2012. júl. 28. 17:36
 10/12 A kérdező kommentje:

Nem vagyok állatkínzó :)

2 városi volt de nem is voltunk együtt sokáig. Próbáltam hasonló lányokat keresni de nem nagyon találtam és mindketten tudtuk hogy nem leszünk sokáig együtt. Eddig a leghosszabb kapcsolatom 3 év volt.

2012. júl. 28. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!