Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fogok így normális nőt találni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogok így normális nőt találni?

Figyelt kérdés

Nem érdekelt soha a divat, van pár divatos cuccom és nem vagyok csöves de amúgy nem lenne rá szükségem. Egy erdő mellett lakunk, vannak állataink (ló, kecske, bárány stb) és sokmindent magunknak csinálunk. Én szeretek dolgozni (állatok, vadászat meg hasonlók) apámnak van egy tanyája és ott szoktam lenni általában. Volt már sok barátnőm de egy idő után mindegyik lelépett és általában az volt a baj, hogy ők más életet akarnak. Mondjuk az is igaz, hogy volt közöttük városi is meg máshogy nevelték őket, nincsenek hozzászokva. Nem tudom, hogy vannak-e még olyan lányok akiknek így is jó és hogy hol kell keresni őket. A környéken inkább csak idősebbek laknak, a fiatalokkal csak haverok vagyunk. Szerintetek így van esélyem a lányoknál?

22/F

2012. júl. 28. 17:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A 4. válaszoló azért nem mondott akkora baromságot. Én imádom a természetet és az állatokat, szívesen élnék tanyán is, de a vadászatot mélységesen elítélem.
2012. júl. 28. 18:00
 12/12 anonim ***** válasza:

Én "városi tyúk" vagyok, ahogy fentebb fogalmaztak. Igaz köt néhány szál falura, mert mamám ott lakik és rengeteg időt töltöttem náluk gyerekkoromban. Így sokat segítettem a ház körül, az állatok etetésében stb. Amikor a jövőmről ábrándozok mindig azt képzelem el, hogy falun vagy a város szélén lesz egy kertes házam, ahol lesz mindenféle állat. Alapból nagyon szeretem az állatokat, plusz legalább tudom, hogy mit eszek.

A vadászat annyira nálam sem pozitívum, de mivel a családban van vadász, így hozzászoktam a helyzethez.

Szóval szerintem nincs elveszve a helyzet, fogsz találni egy normális barátnőt.

2012. júl. 28. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!