Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 3 gyerekkel lehet normális...

3 gyerekkel lehet normális társat találni vagy meg se próbáljam?

Figyelt kérdés
3 kisgyermek anyukája vagyok,megromlott élettársi kapcsolatban nagyon boldogtalanul élek,-élünk. Sajnos az albérletet egyedül nem tudom fizetni,váltanék, de félek hogy senki sem fogadna el engem 3 gyerekkel.Mit gondoltok megpróbáljam? Van értelme? Valakinek sikerült már 3 gyerekkel társat találni?
2009. dec. 27. 18:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
28%
Na most, ha jól értem, a pénz miatt keresnél vkit? Tudod, az ilyenek miatt találnak nehezen társat az egyedül maradt gyermekesek, mert mindenki tudja, hogy csak a pénzre mennek.
2009. dec. 27. 18:56
 2/11 Aksika ***** válasza:
94%

Sajnos te duplán nehéz helyzetben vagy mert ugye van 3 gyerek+albérlet.Azt gondolom,hogy nem lehetetlen találni valakit magad mellé de annak a valakinek nagyon bevállalósnak kell lennie és nagyon kell szeretni téged.

Azt gondolom,hogy vannak még csodák és remélem valaki elfogad így téged a gyerekekkel együtt.

2009. dec. 27. 19:01
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
én befogadnálak :D
2009. dec. 27. 19:10
 4/11 anonim ***** válasza:
94%

Sok történetet ismerek 3, sőt 4 gyerekkel boldog párt találókról.

De előbb muszáj lenne rendezni a lakhatási dolgaidat, hogy ne érjen olyan vád, hogy a gyerekeidnek eltartót keresel. Nem tudom, hogyan lehet rendezni, ezt tényleg nem tudom. Inkább ez az igazi kérdés, mert ha tudsz szeretni, akkor párt találni lehetséges...

2009. dec. 27. 19:12
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sose késő megpróbálni új életet kezdeni. Ha négyesben boldogabbak lennétek akkor meg kell próbálni, még ha összébb kell is húzni a nadrágszíjjat. A gyerekek apja nem fizet tartásdíjjat (3 gyerek után ez egy egész komoly összeg kellene hogy legyen)? Párkeresésről meg annyit, hogy szerintem van olyan férfi akit nem riaszt el a 3 gyerek, csak meg kell találni. Sok sikert hozzá.

Első válaszolónak: Hogy te milyen bölcs vagy, tudsz még pár ilyen okosat mondani? Legközelebb olvasd el rendesen a kérdést és gondolkodj el rajta mielőtt válaszolsz. Te nyilván rendesen ki lehetsz tömve, ha nem vagy képes felfogni, hogy vannak emberek akik kénytelenek egész életüket egy boldogtalan kapcsolatban leélni, mert ha kilépnének a kapcsolatból akkor fedél se lenne a fejük fölött. Vannak akik egyedül minimálbérből nevelnek 2-3 gyereket, és nem nagyon tudnak ugrálni. A kérdezőnek valőszínűleg épp ilyen haszontalan, érzéketlen és bunk ó válaszra volt szüksége. Gratulálok

2009. dec. 27. 19:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos én kettő gyerköcel sem találok már jó ideje, de nem a gyerekek száma a gond,nagyon bízalmatlan lettem. Viszont van egy barátnőm, három gyerekkel és Ő talált egy nagyon normális pasit! Szóval miért ne lehetne? Probáld meg!
2009. dec. 27. 19:29
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Anyu egyedül nevelt engem, és két tesómat. És sikerült neki találnia valakit, akit nem zavart az, hogy három gyereke van. Nagyon jó ember, mindannyian megszerettük őt is, és a gyerekeit is.

Lehet találni normális társat ennyi gyerekkel is, ez biztos :)

2009. dec. 27. 19:36
 8/11 anonim ***** válasza:
72%
Nézd, elvált férfi biztosan van, akit nem zavarna a dolog. Miért is zavarná. Viszont független férfi szerintem inkább egy olyan nőt keres, aki vele kezdi el a családi életet először. Remélem azért sikeres leszel!
2009. dec. 27. 22:18
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Kettőnknek van hat gyereke. A dolog pompásan működik, persze kell hozzá jókora adag tolerancia és intelligencia.
2009. dec. 28. 09:43
 10/11 A kérdező kommentje:

ELSŐ VÁLASZOLÓNAK ÜZENEM:

NEM megyek a pénzre,sose néztem a pénzt!

De rossz helyzetben vagyok,vagyunk és bizony manapság 2 kereső is nehezen tartja el a gyerekeit, nemhogy én egyedül.

Többen jól értelmezték a kérdésemet, azt hiszem azzal nem volt baj.

A baj az,amikor valaki egyből rossz indulatot feltételez......alaptalanul!

2009. dec. 28. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!