Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire sok ez a korkülönbség? 14 éves lány 18 eves fiuval?
Figyelt kérdés
2016. jan. 10. 16:29
1/12 A kérdező kommentje:
*Mennyire nagy
2016. jan. 10. 16:31
2/12 anonim válasza:
annyi de annyi ilyen kérdés van és mindegyikhez ugyanaz a válasz: nem szá-mít ha mind a ket-ten sze-re-ti-tek egy-mást. badumcsz!
3/12 A kérdező kommentje:
Tudom, csak az osztalytarsaim szerint ez nagyon gaz, es ribizlinek tartanak, mert osszejottem vele.. Pedig mar 3 éve szerelmes vagyok belé és o az elso baratom, amit ok is nagyon jol tudnak, es mégis.. Nem tudom:D A baratomat meg azzal piszkaljak, hogy 14 éves lanyt szeret, szoval..:) De belàtom, tényleg buta kérdés volt, csak érdekelt màsok vélemény. (Bocsi, az ékezetek miatt, csak ezen a gépen nem mindegyikrol tudom, hogy hol van:D)
2016. jan. 10. 16:40
4/12 anonim válasza:
Téved az első még mindig! DE IGENIS SOK!! Beteg a fiú részéről. A lány részéről még annyira nem is, de a fiú részéről IGEN!! Úgyhogy még mindig SOK!!
5/12 A kérdező kommentje:
Ertem, es köszönöm a valaszt. Egyebkent a baratom vedelmeben azert elmondanam, hogy az elejen o is tartozkodott a kapcsolattol, a korom miatt, de egyszeruen szeretjuk egymast. Rengeteg kozos témank van, megertjuk egymast. Es o tenyleg eddig csak idosebb lanyokkal jart, es ot is varatlanul erte ez a szerelem.. Mindegy, tenyleg azert varhattunk volna meg par evet az teny:D Vagy en meg arra gondoltam, hogy fellovom az Urbe es mire visszajon, addigra en picit megoregszem, o viszont ugyanannyi marad, igy minden tokeletes lenne:D (Tudom, beteg vagyok, de ez csak ilyen buta abrand:D)
2016. jan. 10. 17:00
6/12 anonim válasza:
Miért ne öregedne az űrben, ezt nem értem. Nem azt mondom, hogy rögtön pedofil, ez egyszerűen csak fellángolás a részéről maximum. De, ha jól érzitek magatokat, akkor oké, viszont ettől függetlenül sok.
7/12 anonim válasza:
Ha egy Feketelyuk körül menne pár kört, akkor öregedne ő lassan. Úgy értem,yhogy neki pár perc az itt a Földön évek lennének. De ha csak Föld körüli pályára áll, akkor semmi nem történik vele. És amiért a Feketelyukas dolog történik az azért van, mert akkora a gravitációs erő a lyuk körül, hogy ott más az idő. Ez baromi bonyolult egy dolog, de elméletileg így van.
8/12 A kérdező kommentje:
Igen, en is igy gondoltam, bar ezt ilyen pontosan eddig nem tudtam, szoval koszonom, es azt amugy rosszul fogalmaztam, hogy nem oregedne, mert igen, oregedne, de joval lassabban:) De ez ilyen szemelyes kis butasag:) Es meg egyszer koszi a valaszt:)
2016. jan. 10. 17:30
9/12 anonim válasza:
Szívesen! :D A másik meg, hogy mire elérne a hozzánk legközelebbi Feketelyukhoz, addigra a fedélzeten ő is, és te is itt a Földön meghaltok már régen. :D Meg én is, ne értsd félre! :D De amúgy értelek. Én a teleportálásról álmodozom azért, hogy tudjak találkozni a barátaimmal, akik tőlem 1100-1200 km-re vannak. :( Szóval nem csak neked vannak ilyen vágyaid. :D
10/12 A kérdező kommentje:
Hat igen, de azért néha jo eljatszadozni az efféle gondolatokkal. Egyébként meg nem is olyan sok idon belul akar mar lehetsegessé is valhat emberek teleportalasa:D (Bar en nem ertek hozza, de a holland tudosok ezt allitjak, meg elvileg volt mar olyan kiserlet is, amikor a japanok es az ausztralok kvantum-informaciokat adtak at egymasnak a fenyt hasznalva adatkozvetito kozegkent.) Ugyhogy nem ez egyaltalan nem kizart!:)
2016. jan. 10. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!