Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok errol a helyzetrol? (lent)
Figyelt kérdés
A barátom mult szombaton elment horvátba a családjával, mi pénteken találkoztunk utoljára.Most eltelt egy hét és holnap érkeznek haza este 7 fele.Azt mondta h vasárnap találkozzunk mondtam h rendben.Aztán késobb mondja h miután hazaért elmennek a barátaikkal(lányok fiuk vegyesen) iszogatni de nem sokáig.Nektek nem esne rosszul h este nem hozzátok megy hanem csak másnap és elso helyen nem ti vagytok?Közbe meg ott az exe mer a haverja vele kavar.Csak én reagálom tul vagy szerintetek is az alap az lenne h eloszor a barátno? 19/192017. jún. 30. 23:26
1/10 anonim válasza:
Nekem az a furcsa hogy téged nem hívott el
2/10 anonim válasza:
Nem hinném hogy túl reagálod jogos a felháborodásod. Ha 1 hétig nem látott akkor veled kéne először találkozzon ha te vagy a legfontosabb neki.
3/10 anonim válasza:
Ebbe nincs semmi furcsa, engedni is kell kicsit kiszórakozza magát utána ugy is vld lesz, nem lehet tuddni sose hogy mi a hátul ütője de te nem bízol annyira a barátodba kétségeid támadtak/támadnak benne mert az exe ott lesz. Nem valószínű hogy ott köztük vmi is lesz egy két párbeszéd mindenképpen, tese most jöttél le a fal védőröl teis tudod.
4/10 anonim válasza:
Szokj hozzá. Most sem te vagy neki az első, és később sem te leszel. Vagy elfogadod, vagy keresel olyat, aki tényleg törődik veled.
5/10 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlenül kell rosszra gondolni, érthető,hogy szarul esik, de a fiúk néha másképpen gondolkodnak. Én a helyedben nem csinálnék ebből nagy ügyet, hiszen vasárnap úgy is találkoztok.
6/10 anonim válasza:
Hát figyelj, alapvetően nem tragikus, hisz lehet eleve akkora szervezték a barátai. Ha egy nappal későbbre szervezték volna, hozzád ment volna először, de nem ő döntötte el, mikor legyen, gondolom. De, az már furcsább, hogy téged nem hívott el. Ti nem szoktatok egymás barátaival találkozni, amikor ilyen ilyen csoportos összejövetel van? A jó párkapcsolatok, amiket ismerek és amikben vagyok, mind olyan hogy ha baráti gyülekezés van, alap, hogy mindenki hozza a barátját/barátnőjét, és oda jut a helyzet, hogy már nem is kell magával hozni úgymond, mert ő is része lesz szinte a baráti körnek, úgy összehaverkodik mindenkivel.
7/10 A kérdező kommentje:
De igen szoktunk egymás baráti társaságaival találkozni és egyutt lenni. De ezek az osztálytársai akkikel most lett jobban joba tavasszal és azt mondta h ott nem érzi ugy h én jol érezném magam és o se akar feszengeni ezért,meghogy o se volt soha az én osztálytársaimmal(mi soha nem bandáztunk egyutt az a kulonbség mert rossz osztály voltunk).Viszont a másik társaságába akiket tizenéve ismer mindig hiv meg oda tényleg alap h megyek meg már tényleg nagyon szerrtnek ott.De ebbe az ujjab társaságba meg szerintem az egyik lány osztálytársának bejön mert néha látom h dumálnak és a csaj tipikusan ugy irkál..és szerintem ez is lehet a háttérben
2017. júl. 1. 13:57
8/10 A kérdező kommentje:
Szerintetek meg kellene szolnom ezt neki?
2017. júl. 1. 13:57
9/10 anonim válasza:
Szerintem ne, az csak feszülté tenné a vasárnapot s már nem is lenne olyan jó a találka se
10/10 anonim válasza:
Hát idővel mindenképp menj el ebbe a társaságba, vedd szemügyre ezt a csajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!