Ti mit gondoltok errol a helyzetrol?
Figyelt kérdés
Egy ev utan keresett fel. Regen is jol ereztuk magunkat. De sokszor lemondott randikat. Akkor ossze vesztunk. Penteken ujra randiztunk. Szemmel lathatoan jol erezte magat. O hozta fel hogy talalkozna velem maskor is. Vasarnap en irtam ra hogy van. Hetfon valaszolt. Es orult hogy irtam. Tegnap reggel meg hogy nemsokara tali. Este felhivott mondta elcsavarogta az idot vasarlas kozben. Ezert nem er ra. Meg 26 tol baratoknal lesz. Kerdezoskodott. Erdeklodott. De nekem fura ez az egesz. Holnapi napot beszeltuk meg. Ma meg nem irt. En meg nem akarom zavarni. Nem tudom de az nem lehet hogy semmit sem akar csak igerget?2014. dec. 24. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!