Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha már nem érzem jól magam a párkapcsolatban? 18/L
Lassan egy éve hogy együtt vagyunk, de valahogy már nem érzem azt, amit régen. Sajnos messze lakunk egymástól (25km, nem hangzik soknak, de a benzinárak az egekben, busz nincs) és sokat dolgozik és elhanyagolva érzem magam. Mikor lenne szabadideje akkor sem gondol rá, hogy találkoznunk kéne, általában én szólok neki hogy legyen már valami..
Ez alatt a 10 hónap alatt 2x voltunk moziba, azon kívül meg 1-2x mekiztünk és itt ki is múlt az összes "romantikus" randi. Sosem csinálunk igazán közös programot az otthon töltött döglésen kívül. Nagyon sokszor felhoztam már neki ezt a témát, de akkor azzal jön, hogy én elvárom, hogy engem mindig furikázzon. Vagy, hogy anniyt dolgozik, hogy nincs neki ilyenekhez kedve meg ideje. Mit tegyek, hogy valahogy felpezsdítsem a régi szép időket?
1. beszéld meg
2/1. megbeszéltétek és jobb lesz
2/2. megbeszéltétek és nem lett jobb-> szakíts.
Menj el te hozzá
Fizesd ki a ,,romantika felé" vagy ajánld fel hogy kifizeted.
Jó ezeket hajtogatni hogy kevés helyre mentek, de engem érdekelne eddig hányszor fizetted ki a kaja vagy a mozi tényleges felét vagy hívtad meg te őt:)
Eddig is mindent a pasi fizetett gondolom:)
Miért lenne kötelessége egy férfinak ezeket megtennie? Azért könnyű úgy morogni hogy semmit nem csinálsz de akarod az eredményt.
Elég sajnos hogy a nők elvárnak minden szépet és jót mert ők nők aztán ha nem úgy van akkor megy a sírás.
Kérdésképp tettem fel hogy hányszor fizetett a kérdező bármit is mivel gondolom a srácé a kocsi, és a mekiben se hiszem hogy meghívta volna a srácot.
Szerintem bármelyik férfi felvállalná hogy a csaj hozza viszi kocsival meg fizet mindent, ő meg mondjuk eltudja költeni kocsmában, fehérjére vagy videó játékra aztán panaszkodna:)
Mert elég kevés nő van aki panaszkodás helyett tesz is valamit, és a saját pénzét is beleteszi a dologba amiért dolgozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!