Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Távkapcsolat, netes kapcsolat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolat, netes kapcsolat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval, van egy nagyon kedves fiú, fél éve beszélgetünk, a neten ismertem meg egy játékban, minden nap beszélgetünk, videóchatelünk stb..

Szeretnénk megpróbálni ezt a kapcsolatot, indketten elég félénken állunk hozzá...

Nekem nem csak azért probléma, mert új számomra ez a dolog, hanem mert ugye neten ismerjük egymást... azzal nincs probléma, biztosan tudom, hogy Ő az, videóchateltünk, stb...

De mégis... nagyon furcsa. Működne ez? Van valakinek ezzel tapasztalata?

Nagyon bizonytalanul állok hozzá.

(a fiú külföldi, angolul beszélgetünk)

15/L

2017. jún. 28. 00:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nincsen értelme.
2017. jún. 28. 00:26
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem működött, egy barátnőmnek igen, sajnos ez nagyban egyén függő és csak akkor fogsz rájönni ha kipróbálod:)
2017. jún. 28. 00:37
 3/9 anonim ***** válasza:

Mennyire távol él tőled, milyen rendszerességel tudnátok találkozni?

Ez az ami itt leginkább számít.

Másfél évig éltem távkapcsolatban, ez 200 kilométert jelentett. Hetente, max kéthetente tudtunk találkozni (egész hétvégéket töltöttünk egymásnál, szünetekben többet is), volt busz, illetve az anyagiak se okoztak komolyabb gondot. (buszjegy)

17F

2017. jún. 28. 00:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Ismerek olyat akik 300km-t megoldottak, meg olyat is akinek a munka miatt tönkrement a kapcsolata..
2017. jún. 28. 07:43
 5/9 A kérdező kommentje:

Hááát, a találkozás lehetetlen lenne, olyan messze él, hogy ott most tél van xd :(

szóval csak barátok.

2017. jún. 28. 11:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Másfél évig sikerült egy 600km távolságban élő fiúval kapcsolatban lennem de a 600km mégsem a fél földteke.
2017. jún. 28. 18:29
 7/9 anonim ***** válasza:
15 évesen szerintem még jó, értelme nincs :)
2017. jún. 28. 19:49
 8/9 anonim válasza:
En negy evig eltem tavkapcsban. Nagyon megvisel ha igazan szerelmes vagy, mert nem tudod otthagyni sosem...de latni sem--> ergo folyamatosan hianyzik es ha meg erzekeny is vagy akkor ez hatvanyozodik. Nagyon meg kell gondolni az ilyet. Komoly dolog csak akkor sulhet ki belole, ha egyikotok kesobb a masikhoz koltozik(legalabbis a kozelebe). Tapasztalat.
2017. júl. 24. 19:34
 9/9 anonim válasza:
Nem. 1 évig voltam ilyen kapcsolatban és tényleg szerettem, nagyon fontossá vált. Aztán ő szakított velem, mondván sohasem fogunk tudni találkozni. Borzasztóan megviselt, mégha igaza is volt.. Nem ajánlom, mert a végén úgyis összetörsz majd, igaz amíg tart lehetsz igazán boldog.. Viszont nem éri meg, mivel ha más országban él ès nem vagytok még felnőttek ezt lehetetlen kivitelezni..
2018. nov. 6. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!