Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek, ha a párom termész...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a párom természetesnek veszi, hogy vagyok neki?

Figyelt kérdés
Nincs meg benne a félelem, hogy elveszíthet. Biztos, hogy szeret, mert nemrég megkérte a kezem. De néha annyira közömbös tud lenni, ha vitatkozunk. Mintha teljesen hidegen hagyná. A barátai is túlzottan fontosak neki..tényleg nem tudom, mit tegyek, de én ezt így nem bírom tovább. Megbeszélni nem igazán lehet vele, mert mindig azt mondja, hogy nem így van, és csak beképzelem..
2017. jún. 25. 22:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Megkerte a kezed, szerinted nem vagy neki fontos!?

Barátaival mi a probléma?

Ha nem bírod, és megbeszelni sem lehet, akkor hagyjátok békén egymást a jövőben... mit lehet erre mondani?

Úgy érzed, nem tisztel?

2017. jún. 25. 23:07
 2/4 A kérdező kommentje:
A barátai minden szavára ugrik. Mindent megtesz nekik. Velük sosem dacol, nem tesz nekik megjegyzéseket. Igen, mintha nem tisztelne..meg tényleg nem látom rajta, hogy ha például veszekszünk, az meghatná őt. Mintha azt akarná, hogy nekem rossz legyen.
2017. jún. 25. 23:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy kissé gyerekes tanács, de szerintem tedd féltékennyé valamilyen módon, hogy lássa a veszélyét annak, hogy elveszíthet. Hátha megjön az esze, és kicsit változtat magán. Persze, arra is van esély, hogy ez rosszul fog neki esni, és esetleg megsértődik, de akkor tudathatod vele, hogy miért csináltad ezt az egészet... Ezáltal kialakulhat egy komolyabb beszélgetés is, aminek kapcsán szintén észbe kaphat, hogy valamit nem csinál jól. Sok szerencsét kívánok, bármi is legyen! :)
2017. jún. 26. 03:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! :)))
2017. jún. 26. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!