Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Természetesnek vesz a párom! Mit tegyek?
Az elején minden szép és jó volt,virág,ajándékok stb. De az utóbbi időben alig hív fel,mindig én keresem és ezt ő úgy fogja fel mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne.Most már odáig ment el hogy ki is kapcsolja a telefont ha egyedül akar lenni.Régebben mondta h kicsim most egyedül akarok lenni kicsit.Most már nem is szól,csak kikapcsolja a telót.Meg ha kérek valamit akkor azt mondja hogy majd meglátjuk...szóval olyan természetesnek veszi hogy mindent megengedhet magának.Én meg persze egyfolytában a kedvében akarok járni,lesem minden kívánságát.Irreálisan sokat adok,de nem tehetek róla,mert azt akarom hogy neki jó legyen.És most nem arról van szó hogy nem szeret,mert szeret,csak egyszerűen túllépett egy határt,ami már inkább csak róla szól..De mivel érhetem el hogy Ő is ugyanannyit adjon mint én?Ha úgy viselkedem vele,ahogy ő velem,akkor az segítene?
És most nem a "szégyelld magad hogy a lábtörlője vagy" véleményekre vagyok kíváncsi.Ezzel tisztában vagyok,ezen szeretnék változtatni.
Az érzelmi mellőzés bizony nem jó jel. Lehetséges, hogy ugyan te mindent megteszel, ő mégsem érzi azt, hogy biztonságosan szeretnéd, így akarja "kierőszakolni" belőled.
Próbálj valami teljesen újat elkezdeni, mutass neki olyat, amit eddig nem ismert belőled.
Pedig nincsen rendben.
Vagy neked is vissza kell venned kicsit és neked se kellene folyton a kedvében járni, vagy öszintén meg kell ezt beszélned vele, hogy neked rosszul esik, hogy így bánik veled.
Párkapcsolati terápia?
Szerintem nem érdemes feladni a küzdelmet. Nagyon hasonló volt az én helyzetem is, igazából nagyon odavoltam a volt barátnőmért, csak az én hülyeségeim miatt nem tudtunk kijönni abból a hullámvölgyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!