Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Természetesnek vesz a párom!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Természetesnek vesz a párom! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az elején minden szép és jó volt,virág,ajándékok stb. De az utóbbi időben alig hív fel,mindig én keresem és ezt ő úgy fogja fel mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne.Most már odáig ment el hogy ki is kapcsolja a telefont ha egyedül akar lenni.Régebben mondta h kicsim most egyedül akarok lenni kicsit.Most már nem is szól,csak kikapcsolja a telót.Meg ha kérek valamit akkor azt mondja hogy majd meglátjuk...szóval olyan természetesnek veszi hogy mindent megengedhet magának.Én meg persze egyfolytában a kedvében akarok járni,lesem minden kívánságát.Irreálisan sokat adok,de nem tehetek róla,mert azt akarom hogy neki jó legyen.És most nem arról van szó hogy nem szeret,mert szeret,csak egyszerűen túllépett egy határt,ami már inkább csak róla szól..De mivel érhetem el hogy Ő is ugyanannyit adjon mint én?Ha úgy viselkedem vele,ahogy ő velem,akkor az segítene?

És most nem a "szégyelld magad hogy a lábtörlője vagy" véleményekre vagyok kíváncsi.Ezzel tisztában vagyok,ezen szeretnék változtatni.

2010. dec. 10. 11:54
 1/8 anonim ***** válasza:
én a helyedben most visszafognám magam. tehát igen, ahogy írtad, viselkedj úgy vele, ahogyan ő veled. tudom, hogy ez nagyon nehéz, hiszen szereted, de vegye észre magát. az én kapcsolatomban is volt ilyen időszak, egyszerűen úgy viselkedtem, ahogy ő velem. nem hívtam, nem jártam a kedvében. egyszerűen csak úgy voltunk. találkoztunk, beszélgettünk, ennyi... aztán többet találkozgattam a barátaimmal, többet buliztam. valahogy észrevette magát, mert leültetett, hogy valami nem jó, valami megváltozott és neki ez nem tetszik. nem akar elveszíteni, ezt mondta, így minden visszaállt a régi kerékvágásba. úgyhogy próbáld ki ezt a taktikát. legyél kicsit ridegebb vele, járj külön utakon, ne foglalkozz vele annyit. aztán ha erre sem reagál, akkor beszélgess el vele szépen, hogy mi a baja, és érzed, hogy valami nem jó. de ha ő ezek után sem változik és nem is akar változtatni, akkor nem szeret igazán..
2010. dec. 10. 12:01
 2/8 anonim ***** válasza:

Az érzelmi mellőzés bizony nem jó jel. Lehetséges, hogy ugyan te mindent megteszel, ő mégsem érzi azt, hogy biztonságosan szeretnéd, így akarja "kierőszakolni" belőled.

Próbálj valami teljesen újat elkezdeni, mutass neki olyat, amit eddig nem ismert belőled.

2010. dec. 10. 12:17
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom...érdekes mert néha meg vannak olyan beszólásai amiből arra következtetek hogy úgy érzi nem szeretem eléggé.De mit tehetnék még?Pl ha megyünk az utcán és nem fogom meg a kezét (pont ilyen dacból) akkor megkérdezi hogy Így szeretsz te engem?Meg sokszor mondja hogy miért nem törődök vele,amikor mondjuk nem simogatom meg filmnézés közben...de ha meg megteszek érte mindent,akkor meg tehernek érzi...egyszer mondott egy olyat hogy:Engedd már hogy szeresselek!! Hát akkor szeressen már,ne csak én őt!!!
2010. dec. 10. 12:25
 4/8 anonim ***** válasza:
sztem ez így rendben van .... egy lángoló szerelem nem működik 20 éven át, én is el szoktam hajtani néha a páromat, ha dolgom van vagy csak egyedül akarok lenni
2010. dec. 10. 12:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Pedig nincsen rendben.

Vagy neked is vissza kell venned kicsit és neked se kellene folyton a kedvében járni, vagy öszintén meg kell ezt beszélned vele, hogy neked rosszul esik, hogy így bánik veled.

2010. dec. 10. 13:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Párkapcsolati terápia?

Szerintem nem érdemes feladni a küzdelmet. Nagyon hasonló volt az én helyzetem is, igazából nagyon odavoltam a volt barátnőmért, csak az én hülyeségeim miatt nem tudtunk kijönni abból a hullámvölgyből.

2010. dec. 10. 16:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát ez bizony gyanús, hogy harmadik személy van a dologban...a telefonkikapcsolás miatt gondolom. Egy ideig ne keresd. Nagyon nehéz lesz. Ha feltűnik neki, hogy nem hívtad, akkor menthető a dolog. Ha meg nem, akkor nagy szakítási jelenet nélkül szépen csendben elhal az egész.
2010. dec. 11. 04:15
 8/8 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne hogy nincs senkije...Mikor nyíltan rákérdeztem akkor csak annyit mondott teljesen hihető hangon és a szemembe,hogy:Jaj kincsem miért lenne,isten ments hogy téged lecseréljelek,nálad jobbat úgysem találok.Így szó szerint.Szóval nem hiszem hogy lenne harmadik.
2010. dec. 11. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!