Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ki szeretnék békülni az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki szeretnék békülni az exemmel de nem "engedi". Mit tegyek? Hosszan lent.

Figyelt kérdés

Szóval az van hogy 20 éves srác vagyok akinek 2 éve volt egy rövid párkapcsolata... majd szakítottunk de azért még néha néha beszélgettünk.. Majd nekem lett egy új kapcsolatom ami már másfél éve tart.. Viszont kb fél éve a mostani párom elkezdte olvasgatni az üzeneteimet amiket régen az exemmel beszeélgettem.. nagy hiba volt tőle... mert mindig felhozott valamit hogy hogyan becézgettem.. miket irtam neki stb.. ugyhogy kénytelen voltam törölni minden beszélgetésem az exemmel... majd rá kicsit később megint beszéltem vele picit amin ő annyira megharagudott hogy írt az exemnek.. egymást oltogatták majd azt érte el a barátnőm hogy letiltdon engem az exem a facebookrol az instagramrol szóval minden olyan helyről ahol a kapcsolatot fenntarthatnánk... én ezt nagyon nem vettem jo szívvel.. azóta eltelt egy év.. sokszor azonban találkozok az exemmel aki engem ha meglát elmenekül, kikerül, falnak néz... nem sokszor látjuk egymást talán havonta kétszer de mindig ez történik... ugy gondolom én nem tettem vele semmi rosszat csak a barátnőm üldüzte el.. viszont őt sem akarom elveszíteni... de engem nagyon zavar hogy bujkál előlem és letagad az exem... mintha félne... és én nem akarom ezt.. irtam neki instagramon pár napja hogy milenne ha megbeszélnénk ezt.. nem tudom egyátalán megkapta e az üzenetet hisz levagyok tiltva... a barátnőm se tudja hogy írtam neki... mit tegyek? Hívjam fel az exem? Gondolom rám csapná a telefont... vagy csak elakar végérvényesen felejteni?

20/F

2017. jún. 21. 00:05
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Énis a barátnőmet okolom... csak nem mertem neki ezt a szemébe mondani.. pedig ha akkor nem ír az exemnek és lenyeli azt hogy 2-3 hetente van közöttünk egy kis szóváltás és semmi több (sőt akkor az exemnek még volt is valakije!) akkor nem lenne ez az egész.
2017. júl. 17. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!