Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exemmel baratsag extrakkal dolog, lehetunk ujra egyutt?
Jelen esetben most te vagy a szamár.
Tudod: Ha nincs ló akkor jó a szamár is.
A barátság extrákkal azzal a pillanatban megfog szűnni, hogy a lány összejön egy másik sráccal. Ne ámítsd magad, lépj túl rajta.
Jól mondják az előzőek.
Tényleg ilyen pitsával jöttél össze anno?
Előzőekkel értek egyet, annyi különbséggel, hogy ha Te 'hideg' fejjel tudnál hozzá állni a dologhoz, elfogadnád, h. ebből alkalmanként egy kellemes együttlét lesz, de semmi több, és nem is várható, h. másképp alakul, akkor belemehetnél.
De mivel Te szerelmesnek tűnsz, "vissza szeretnéd szerezni", nem ez a szitu Nálad. Ha összejön valakivel, az Neked nagyon rosszul fog esni, összetöri a szíved.
Ahhoz, h. újra összejöjjetek, tudni kellene, h. mi volt a szakításotok oka; éretlen, gyerekes voltál Neki 'agyilag', ciki dolgaid vannak, megbántottad, nincs perspektívája az életednek, iszol/drogozol, vulgáris vagy, 'jobbat' keres? (Ne érts félre, ill. ne vedd magadra, mivel nem ismerlek. Az írásodból sem ez jött le, de a lányok többsége ilyen okokból szakít.)
Esetleg beszélj vele erről! Vagy már lerágott csont?
(Egy viszonylag magas barátnőm egy nála 3-4 cm-rel alacsonyabb sráccal járt. Egy ideig okés volt egy dolog, de később szakított, mondván zavarja a magasságkülönbség. Pár év múlva persze bánta, mert nagyon rendes, értelmes, kedves srác volt, de akkor már késő volt... Ilyen is van.)
Az extrázásba csak akkor menj bele, ha nem gond, h. nagyobb érzelmek nélkül (részéről) egymás testét 'használjátok'. Az is lehet jó, de akkor úgy kell hozzáállni.
Nem tudom, h. 18 évesen még diák vagy-e - gondolom igen.
Tovább fogsz-e tanulni, mik a céljaid a köv. 50-70 évben? Ha az exed látja rajtad, h. felelősségteljesen állsz az élethez, az már a 'komolyodási' folyamat része.
(Korábban együtt voltam egy sráccal, aki egyetemistaként eléggé túlzásba vitte az ivászatot (ált. padlófogásig), ami miatt később búcsút intettem neki. Azóta eltelt jó sok év, és felnőtt korára eléggé konszolidálódott.
(Most docens az egyik egyetemen... - na de ki lát előre?)
Ha nem írsz neki minden nap, lehet, h. nem fog 'megcsömörleni' tőled, és várja, h. mikor írsz neki újból.
Próbálj (legalább) hétvégente közös programot szervezni, mert - szerintem - kell a személyes kontaktus.
"Kimentem mas lannyal es rajott, vezettem ittason, ilyenek miatt szakitott. De megbantam mar es meg tudok valtozni...ha adna ra eselyt"
Ez nem így működik, kishaver. Sajnos az élet kegyetlen törvények mentén megy előre. Az ember fiatalkorban csinál egy-két hülyeséget, s ha emiatt elhagyják, tanul a hibáiból s a jövőben már nem követi el újra. Így lesz lassan ideális partner, amikorra benő a feje lágya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!