Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exemmel 2.5évig voltunk egyutt, hiába van uj nemtudom felejteni, ő viszont nem akar békülni mert lefekudtem a jelenlegivel. Hogy szerezzem vissza? 22L
Sehogy. Nem érdemled meg. Úgy meg főleg nem, hogy jelenleg 2 ember életét is próbálod tönkretenni.
Szimplán kerüld el a normális srácokat, ha egy egyszerű ösztönlény vagy.
Nem dolgoztad fel a szakítást, úgy mentél bele, egy újabb kapcsolatba.
Óriási hiba volt.
Nincs rend a fejedben, és a jelenlegi barátodat is atvered ezzel, hogy más után sovarogsz, hogy potleknak használod.
Szakitas után osszejottel mással, és lefekudtel.
És?
Te is szemrehányást tehetnél, hogy kiben járt az ex, szakitas után, ha...ez vicc.
Exnek semmi köze hozzá, hogy szakitas után kivel dugsz.
Nagyon rossz duma ez a "mással lefekudtel nem kellesz".
Le akart koptatni, semmi több, ez fogd fel, ha jót akarsz, különben egy igen kellemetlen lelki zuhanasba kezdhetsz.
Kérdező, dolgozd fel, hogy veled ellentétben nem mindenki ugrik egyből, ha viszket neki.
Komolyan: Mit akarsz? Ott volt az exed. Megvolt a lehetőséged, hogy boldogok legyetek. Képtelen voltál rá. Átverted, semmibe vetted, megaláztad. Nyomkodhatod az #1 válaszomra a piros kezet, ettől még gerinctelen voltál. És még mindig az vagy, azzal, hogy újra tönkre akarod tenni az életét és azét is, akivel most vagy.
Nem álszentek vagyunk. Szimplán van tartásunk. Egy barátnőm sem csaltam még meg.
"vajon tényleg ennyire nem lehet helyrehozni egy problémát?"
A lehet, vagy az akarjuk e egyáltalán között óriási különbség van.
Szerintem itt az utóbbi játszik.
Egyébként lényegtelen, ki kivel feküdt le.
Szakítottatok, és nem vagy a tulajdona.
Mit tegyél?
Hát az exet kerüld el messziről, mert nem akar tőled már semmit.
Felesleges magadat alazni innentől.
A mostani kapcsolatod, az nem valami kicsinyes bosszú akart lenni, mert az exnek is alakult valami éppen?
Amúgy, csak én nem értem, hol van ebben a történetben a megcsalas? :D
Amiről itt kommentben szó volt.
#2 voltam
"Átverted, semmibe vetted, megaláztad. "
Ezt a6-os valaszolo amugy honnet szedi? Semmi erre utalorol nem volt szo a kerdesben...
Kerdezo!
Szerintem lepj tul az exeden. Ne eroszakoskodj, ha o nem partner a bekulesben. Maradj az uj sraccal ha jol erzed magad vele. Akarmi is kisulhet belole, hatha meg is szereted kis ido mulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!