Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ki szeretnék békülni az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki szeretnék békülni az exemmel de nem "engedi". Mit tegyek? Hosszan lent.

Figyelt kérdés

Szóval az van hogy 20 éves srác vagyok akinek 2 éve volt egy rövid párkapcsolata... majd szakítottunk de azért még néha néha beszélgettünk.. Majd nekem lett egy új kapcsolatom ami már másfél éve tart.. Viszont kb fél éve a mostani párom elkezdte olvasgatni az üzeneteimet amiket régen az exemmel beszeélgettem.. nagy hiba volt tőle... mert mindig felhozott valamit hogy hogyan becézgettem.. miket irtam neki stb.. ugyhogy kénytelen voltam törölni minden beszélgetésem az exemmel... majd rá kicsit később megint beszéltem vele picit amin ő annyira megharagudott hogy írt az exemnek.. egymást oltogatták majd azt érte el a barátnőm hogy letiltdon engem az exem a facebookrol az instagramrol szóval minden olyan helyről ahol a kapcsolatot fenntarthatnánk... én ezt nagyon nem vettem jo szívvel.. azóta eltelt egy év.. sokszor azonban találkozok az exemmel aki engem ha meglát elmenekül, kikerül, falnak néz... nem sokszor látjuk egymást talán havonta kétszer de mindig ez történik... ugy gondolom én nem tettem vele semmi rosszat csak a barátnőm üldüzte el.. viszont őt sem akarom elveszíteni... de engem nagyon zavar hogy bujkál előlem és letagad az exem... mintha félne... és én nem akarom ezt.. irtam neki instagramon pár napja hogy milenne ha megbeszélnénk ezt.. nem tudom egyátalán megkapta e az üzenetet hisz levagyok tiltva... a barátnőm se tudja hogy írtam neki... mit tegyek? Hívjam fel az exem? Gondolom rám csapná a telefont... vagy csak elakar végérvényesen felejteni?

20/F

2017. jún. 21. 00:05
1 2
 1/11 anonim válasza:
Hmm... hát ha ottvan a mostani barátnőd, akkor szerintem ne pazarold az időd az exedre. A jelenlegi baratnod nem neheztel rad az exed miatt? Mert ha igen, akkor szerintem surgosen felejtsd el a régebbi baratnodet. Vagy ha mindenkepp fenn szeretned tartani vele a kapcsolatot, akkor a barátnőd tudtával/ engedélyével beszélj le vele egy talalkozast. Jobban megtudjatok beszelni mint chaten. A baratnod beleegyezese azert is fontos, mert ha rajon lehet nem fog neki nagyon orulni.. sőtt! Ugyhogy ezt leginkabb vele beszeld meg. Es ha ő nem ellenzi, akkor probald meg visszaszerezni az exedet.
2017. jún. 21. 00:46
 2/11 anonim ***** válasza:

Exednek is , mostani barátnődnek is az lenne a legjobb, ha mindkettőt békén hagynád.

Nem ártana belegondolnod, neked hogyan esne, ha barátnőd tenné azt, amit te bénáskodsz.

2017. jún. 21. 05:38
 3/11 anonim ***** válasza:
Te komolyan ekkora érzelmi nyomorék vagy? Miért keresed az exed közelségét, ha van egy barátnőd, akit elvileg szeretsz? Engem is zavarna ez, de szerintem minden nőnek sértené az önbizalmát. Zárd le a múltad, hogy lehessen jövőd a barátnőddel, másképpen ez nem megy.
2017. jún. 21. 07:36
 4/11 A kérdező kommentje:
Én nem akarok semmit tőle csak egy köszöbőviszonyt... mert az hogy letagad bjkál vagy hogy LESZÁLL A BUSZRÓL AZ ELSŐ MEGÁLLÓNÁL MIKOR MEGLÁT ENGEM ÉS INKÁBB VÁR FÉLÓRÁT A KÖVETKEZŐ BUSZRA! ez szeribtem nem tükrözi azt amit én tettem vele... ugyanis nem tettem semmi rosszat.. nem akarok vele beszélgetni se udvarolni... csak ne menjünk el egymás mellett úgy mintha nyolckerből jött gyilkos lennék ő meg menekülne...
2017. jún. 21. 10:54
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem tettél vele semmi rosszat...

Szegénykém, te vagy, aki semmiben nem hibás, minden rossz a más bűne.

Ha nem akar veled semmilyen szinten - még a társalgás szintjén sem! - közösködni, miért zaklatod?

Így aztán eléred, hogy nem csupán ismerősöd nem akar lenni, hanem utálóddá válik.

Valami oka csak-csak volt, hogy már az exed, vagy abban sem érzed hibásnak magad?

2017. jún. 21. 11:12
 6/11 A kérdező kommentje:
Az okát mai napig nem tudom... ő annyit irt nekem hogy már nem érzi azt amit eddig és legyen vége.. szépen lerendezett írásban... aztán utána visszahoztuk a kapcsolatot baráti szintre majd jött ez a kis affér amit írtam a kérdésbe.
2017. jún. 21. 11:42
 7/11 anonim ***** válasza:

Ez nem kis affér, a barátnőd helyéen én is piszkosul ki lennék akadva, ha a párom heti szinten írkálna az exével, pedig toleráns vagyok.

Az lenne a legjobb, ha az exről és a barátnődről is leszállnál.

Tök gáz, hogy elvileg van egy lány, akit szeretsz, de te a másikkal jópofizol, aki már a múlt, nem kéne foglalkoznod vele a szükségesnél jobban.

2017. jún. 21. 13:42
 8/11 anonim válasza:
Nos, igen! Igazuk van az eddigi válaszadóknak, mert hogyha te befejezel egy kapcsolatot valakivel és ráadásul még az exednek is hívod, akkor normális esetben az ilyen emberek nem szokták többé tartani a kapcsolatot. Az meg teljesen jogos, hogy a barátnőd utána nézett ezeknek az üzeneteknek. Az exeddel lehettek barátok, bár ahhoz neki is "engedni" kell csak akkor miért jöttél össze az új barátnőddel? vagy mégis tetszik még neked az ex barátnőd?
2017. júl. 17. 16:01
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem tetszik. Nemis vagyom vissza hozza. Egyszeruen nem szeretem a kinos csondeket. En senkivel nem vagyok rosszban rajta kivul. Es meg van egy azelotti ezem akivel erdekes mod koszono viszony megmaradt. Semmi mas csak az. Es tudom hogy ott mindent lezartunk uj eletet kezdtunk mondhatni. De ez valahogy nekem kellemetlen. Kenyelmetlen. Egy ugyanilyen szintu kapcsolatot szeretnek. Semmi tobbet. Hogy koszonjunk. Nem akarok vele talalkozni, beszelgetni. Csak ne legyen koztunk ez feszultseg. Mert nem tudom hova tenni.
2017. júl. 17. 16:28
 10/11 anonim ***** válasza:
Érthető, hogy a barátnődnek ez rosszul esett, de szerintem messze túlreagálja ezt. Milyen alapon akad ki azon, hogy mikor még együtt voltatok, hogy becézted. Továbbá milyen alapon oltja le őt, mert mertetek beszélgetni. Vagy volt valami félreérthető a beszélgetésben? Szerintem érthető, hogy neked rosszul esik, hogy levegőnek néz, mikor te csak annyit csináltál, hogy beszéltél vele. A barátnőd keverte a szart. Én a helyedben elgondolkoznék, hogy biztos vele akarok-e lenni, ezek után a féltékenységi rohamai után.
2017. júl. 17. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!