Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok olyan lánnyal/fiúval, akinek a külsejét nem találjátok teljesen vonzónak, a személyiségét viszont igen és teljesen összeilletek ilyen téren?
Figyelt kérdés
2017. jún. 7. 15:40
11/17 anonim válasza:
Ha valaki belül szép, akkor én azt kívül is szépnek látom. Lehet nem a leghelyesebb fiú a világon, de ha megvan köztünk az a plusz valami (vonzalom vagy nem is tudom minek nevezzem), akkor simán összejönnék vele, sőt! Onnantól számomra ő lenne a leghelyesebb. Van egy fiú barátom aki szőke, kék szemű, magas, amolyan "minden lány álma", de soha nem lesz köztünk több, mert nincs meg az a plusz, viszont barátilag jóban vagyunk és kedvelem. Nagyon sok minden nem a külsőtől függ, az csak egy "csomagolás" az a lényeg ami ott legbelül van. Nyilván mindenkinek van egy ideálja meg elképzelése, de nem szabad ezeknek élni, nyitott szemmel kell járni.
12/17 anonim válasza:
Velem is előfordult ilyen eset. 1 év 3 hónapot együtt voltunk. Nem bántam meg. :) Persze ha igénytelen, akkor nálam is felejtős :D
18/f
14/17 anonim válasza:
Én nem. Nekem kell lennk egy hűha érzésnek mikor egy fiut meglátok
15/17 anonim válasza:
Két éve még azt mondtam volna, hogy nem, de azóta változtak a dolgok. Volt egy lány aki nem is tetszett, majd egy nap valahogy egymás mellé keveredtünk (az ő és az én baráti társaságom részben metszi egymást és ez pont az "összekötő emberke" szülinapja volt), ez előtt nem is beszéltünk, egyáltalán nem érdekelt a csaj. Pár óra múlva arra lettem figyelmes hogy a banda fele már részeg mi meg már órák óta beszélgetünk, teljesen megtaláltuk a közös hangot. Másnap valamiért azt éreztem hogy fel kell hogy keressem a csajt. Mivel telefonszámot nem kértem és még a vezetéknevét sem tudtam kezdődhetett a facebook nyomozás, közös ismerősök ismerősei között kutatás stb., végül megtaláltam és még aznap délután randiztunk, nem sokkal később össze is jöttünk és a mai napig együtt vagyunk, már lassan 2 éve.
16/17 anonim válasza:
Hopp ezt kihagytam én 21F, ő 20L.
17/17 anonim válasza:
IGEN!!! Most is egy ilyen szituban vagyok, de ahogy egyre közelebb all hozzam a személyisége, a külseje nem erdekel annyira, sőt egyre jobban tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!