Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a fekete és barna hajú ideál korban van esélyem világos szőke és kek szemű fiúként, ha most nem kapcsoljuk hozzá a személyiséget?
Nekem még soha nem volt barátnőm és bizalmatlan vagyok abban hogy nekem mekkora esélyeim lennének.
(Még sosem próbálkoztam )
Nekem világos szőke hajam van és kék szemem.
A lányoknak általában melyik fiú jön be?
Most vegyünk egy olyan példát ami teljesen kizárja a személyiséget.
Ha most egymás mellé teszünk 2 fiút aki teljesen ugyan úgy néz ki és öt kepzelted el magadnak mindig is,de az egyik barna hajú a másik szőke akkor melyiket valasztanad,ha minden más ki lenne zárva?
17 éves fiú vagyok.
Hat ha ugy nezzuk, h en is szoke vagyok es kek szemu, akkor egy szoke haju es kek szemu emberrel lehet jobban neznek ki :D
De ha valasztanom kene, akkor - fugg az arcszerkezettol is - barna haju es szemut valasztanam.
Bar kitudja, lehet h mégsem :D
Ezt igy nem tudom eldonteni, h csak az egyik vagy csak a masik..
Legyen önbizalmad.❗❗❗
Mondjuk nekem a hajszín és a szemszín nem számít.
De am meg tudod minden lány a szőke hercegre vár:).
En nagyon szeretem a szőke fiúkat
És sötét hajszinem van egyébként :)
Nekem semmi bajom a szőke fiúkkal. Sőt...
Igazából számomra egyáltalán nem számít sem a hajszín sem a szemszín. Akkor már inkább azt nézem, hogy milyen a haj fazonja, a srác testalkata, stílusa stb.
Ha egymás mellé van téve a két srác, akkor nem tudnék dönteni. Oda már tényleg kéne a személyiség, mert mindkettő ugyanannyira tetszik. És hidd el, rengeteg helyes, szőke srácot láttam már:)
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!